Lantmätarvägen 19, 2 tr / Bro gamla delen / Bro / Upplands-Bro

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
207 394
Boarea
59.7 kvm
Avgift
2 269 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lantmätarvägen 19, 2 tr såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Bro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 2:a högst upp i låghus med gavelläge! Förening med mycket god ekonomi och låg avgift! I denna lägenhet om 59,7 m² finns en hall med plats för avhängning, ett badrum med badkar, ett sovrum med 2 garderober samt ett vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge. Härifrån har du en härlig utsikt över ett grönområde. I lägenheten finns även en rymlig klädkammare. Genomgående äldre ytskikt. Promenadavstånd till bland annat pendeltåg, mataffär, gym, simhall, förskola och skola. Förråd finns. Snabbt tillträde är möjligt. Läs gärna mer om denna välskötta och stabila förening på deras hemsida www.brfprosten.se. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.