Lantmätarvägen 19, 1 tr / Bro, Gamla delen / Bro / Upplands-Bro

Fräsch 2:a i obelånad brf nära pendeltåg!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
53.8 kvm
Avgift
2 092 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lantmätarvägen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på lantmätarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro, Gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rakt igenom fin 2:a om ca. 54 m² med ett insynsskyddat läge i en mycket populär och obelånad förening! Bra planlösning med trevlig hall, fräscht kök från 2011, mysigt sovrum med skjutgarderob, vardagsrum med utgång till balkong och ett riktigt snyggt helkaklat badrum från 2012. Balkong under tak i söderläge med trevlig utsikt mot den fina innergården. Fiber upp till 1 Gb/s är installerat i huset och säkerhetsdörr är installerat i lägenheten. Ett källarförråd samt ett matkällarförråd tillhör lägenheten. Strategiskt bra läge i en lummig del av Gamla Bro med närhet till Bro centrum där bl.a. allmänservice, restauranger, sim- och sporthall samt bibliotek finns. Föreningen är stambytt genom relining så sent som 2011-2012. Även nära skola, förskola, natur, golfbanor samt ca. 5 minuters gångavstånd till pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca. 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära ut till E18 via nya av- och påfarten samt till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Tillträdet är flexibelt, snabbt tillträde är möjligt! Vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.