Lantmätarvägen 19, 1 tr / Bro gamla delen / Bro / Upplands-Bro

KANONFIN 2:A MED LÅG AVGIFT!

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
72 164
Boarea
53.8 kvm
Avgift
2 044 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lantmätarvägen såldes av oss 2014-10-30. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Lantmätarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppfin 2:a i Brf Prosten med mycket god ekonomi och låg avgift! Smakfullt renoverad med fina val av ytskikt, bra planlösning. Helkaklat utbyggt badrum med golvvärme och hörnbadkar, snyggt renoverat 2012! Öppet mellan kök och vardagsrum vilket ger ljus och rymd. Köket från 2011 har trevliga detaljer som side-by-side kyl/frys med ismaskin. Insynsskyddat sovrum med stor garderob med skjutdörrar. Balkong med trätrall i härligt söderläge, utsikt mot grön lugn gård. Promenadavstånd till bland annat pendeltåg, mataffär, gym, simhall, förskola och skola. Förråd finns. Snabbt tillträde är möjligt. Denna förening är otroligt välskött och stabil, läs gärna mer på deras hemsida www.brfprosten.se. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.