Mistelvägen 7

Mistelvägen 7

Slutpris

4 995 000 kr


Finnsta— Bro— Upplands-Bro

Mistelvägen 7


Slutpris
4 995 000 kr

Finnsta— Bro— Upplands-Bro

Drömvilla med pool, spabad och stora sociala ytor!

När Du vägrar kompromissa! En fantastisk villa om hela 170 + 120 m² som erbjuder möjligheten till 6 sovrum utan att för den delen ta något av de magnifika sociala ytorna i anspråk! En säljande text kan nästan kännas överflödig på denna bostad - bilderna säger allt, för att inte tala om VR-länken. Stort fint kök, enorma sociala ytor, fräscht badrum, lika fräsch tvättstuga, stiligt duschrum med rymlig bastu, dubbla murade braskaminer, energisnålt värmesystem, effektivt ventilationssystem, indraget fiber, walk-in-closet, mysigt uterum, självrengörande spabad, inbjudande pool med ordentliga mått, väl tilltaget pooldäck, fin paviljong, förråd, isolerat garage, bred uppfart och en härlig uppvuxen villaträdgård om drygt 900 m². Jag kan fortsätta en bra stund till men kom och kika själv istället! Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns alldeles intill. Nära skola, förskola, natur, golfbanor samt gångavstånd till centrum och pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er! Välkommen till drömmen!


Boarea/biarea
170/120 kvm
Driftkostnad
32 935 kr/år
Tomtarea
930 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2018-06-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.