Pumpvägen 31 / Håbo-Tibble / Bro / UPPLANDS-BRO

Välkommen till skogens pärla!

Slutpris
3 390 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
19 970 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Pumpvägen såldes av oss 2018-04-26. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Pumpvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håbo-Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När allt bara känns helt rätt! Gå in och kika på bilderna så förstår Ni! Detta är ett fantastiskt litet hus som har allt det där man drömmer om. Med sitt superfina kök, vackra duschrum, fina ytskikt, välvårdade inre och yttre och mysfaktorer såsom gjutjärnskamin, luftvärmepump och självrengörande spabad är huset oemotståndligt. Stor härlig tomt med södervänd uteplats, grusad uppfart och parkering för flera bilar, trevligt garage och en mycket fin gäststuga med påbyggt vedförråd. Rogivande miljö med några få grannar samt inramande skog och öppna ängar. Mariedal är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort. Se gärna kompletterande information under "Dokument & Länkar". Tillträde enligt överenskommelse. Vi ses på visningen - varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration