Smedstorpsvägen 3 / Håbo-Tibble / Bro / Upplands-Bro

Toppmodernt & nybyggt hus med grönska som granne!

Slutpris
4 015 000 kr
Boarea
101 kvm
Driftkostnad
26 330 kr/år
Totalareal
2 074 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Smedstorpsvägen såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Smedstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håbo-Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för enskild visning - välkommen!
När bilderna talar för sig själva! Synnerligen tilltalande och nybyggt hus anno 2017 i ett absolut toppläge mot skogen. Huset ger en känsla av rymd, ljus och funktion i en perfekt harmoni. Fantastisk tomt om drygt 2 000 m² med skogen som närmsta granne, runt tomten finns ett staket byggt 2019. Enskilt vatten via egen borrad brunn på 80 meters djup och enskilt avlopp via egen trekammarbrunn med infiltration, allt anlagt 2017. Goda parkeringsmöjligheter på den långa grusade uppfarten. Separat förrådsbyggnad samt vedbod, båda uppförda 2018. Väl tilltagen altan i söder byggd 2018 med ett insynsskyddat läge mot skogen. Öppen fiber indraget 2018. Låg drift tack vare vattenburen golvvärme, stor frånluftsvärmepump, mekanisk frånluft med återvinning samt en vacker och funktionell täljstenskamin! Håbo-Tibble Näshagen är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort. Tillträde enligt överenskommelse. Se pdf:er för kompletterande information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Håbo-Tibble

Älskar du naturen? Då är det är platsen för dig! Här bor du granne med skogen och lugnet infinner sig. Lyssna till fåglarnas kvitter när du tar en promenad i de vackra strövområden som ligger intill.

Fritid och närservice

Gillar du golf, hästar eller friluftsliv? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Sveriges största galoppbana), flertalet ridhus, stora möjligheter till stallplatser, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro, Kungsängen GK samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina badmöjligheter, bl.a vid Lejondalssjön och i Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från E18, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Bålsta, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåget från Bro avgår 2 ggr/h mot Stockholm alt Bålsta. Resan till Stockholm City tar ca. 30 minuter. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping finns i Bro. Ytterligare avfarter erbjuds i Kungsängen.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i Håbo-Tibble och i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen, Upplands-Bro Gymnasium. För mer information se kommunens hemsida, www.upplands-bro.se

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.