Vinlandsvägen 11 B

Vinlandsvägen 11 B

Slutpris

4 000 000 kr


Jursta— Bro— Upplands-Bro

Vinlandsvägen 11 B


Slutpris
4 000 000 kr

Jursta— Bro— Upplands-Bro

Stort parhus i nyskick i barnvänligt kvarter!

SÄNKT PRIS 3 995 000 KR! ÖNSKAS PRIVATVISNING KONTAKTA MÄKLAREN!
Exceptionellt fint parhus som kännetecknas av ljus, luft och rymd uppfört 2017! Väl tilltagen bostad i två fulla plan och om hela 132 m². Detta parhus är väl omhändertaget av samma ägare från byggnadsåret och andas fortfarande den där härliga nyskickskänslan, djur- och rökfritt från start! Parhusen är arkitektritade och kvaliteten är mycket hög rakt igenom byggnationen såväl som finishen och utrustningen. Den mysiga tomten är större än de flesta i området med en välkomnande entrésida och en trädgårdssida med solbadande uteplats. Intill parhuset finns ett ordentligt fristående förråd och en lång uppfart med plats för flera bilar och installerad laddbox. I området finns den mycket populära förskolan "Ur och Skur Miklagård" som drivs enligt deras utomhuspedagogik. Jursta är ett område i sin expansionsfas med nybyggda bostäder mitt i naturen men ändå med närhet till det vardagliga som allmän service och kommunikationer. På sikt kommer detta område att växa ihop med den nya stadsdelen "Trädgårdsstaden". Bro erbjuder i stort bl.a. vacker natur, galoppbana, utom- och inomhusgym, aktivitetspark, ridhus, stall, simhall, padelbana, den högklassiska golfbanan Bro Hof med restaurang i vacker miljö, anrika Bro-Bålsta golfklubb, kursgårdar, bad vid Lejondalssjön och Mälaren samt goda möjligheter för ett liv med häst, hund och båt. På promenad- och cykelavstånd finns Bro Centrum med bl.a. butiker, skolor och pendeltåget som tar dig till Stockholm City på ca. 35 minuter. Områdets busshållplats nås på bara ett par minuter. Tillträde flexibelt! Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
132/7 kvm
Avgift
4 975 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.