Styresman Sanders Väg 8

Styresman Sanders Väg 8

Slutpris

4 495 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Styresman Sanders Väg 8


Slutpris
4 495 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Optimalt planerad gavelfyra med stor uteplats - radhuskänsla!

Välkommen till Styresman Sanders Väg 8 i Bromma – en luftig och ljus pärla med ett trivsamt gavelläge och välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds dig möjligheten till ett modernt och bekvämt boende med noggrant genomtänkta detaljer. Det sociala köket smälter samman med det generösa vardagsrummet och den lockande uteplatsen i gavelläge, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Stilen är genomgående elegant med stilrena materialval och genomgående ekparkett som pryder golven.

Bostaden välkomnar dig med en rymlig och inbjudande hall, som leder dig vidare till den delvis öppna planlösningen mellan det smakfulla köket och det rymliga vardagsrummet. Köket är vitt och är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, micro, spis och köksfläkt. Via vardagsrummet nås uteplatsen i gavelläge placerad i norr och väst, en fridfull plats att njuta av eftermiddagssolen. Det generösa badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, och även en separat WC med dusch erbjuds. Bostaden rymmer tre rymliga sovrum och generös förvaring är genomgående för en organiserad livsstil. Ytterligare förvaringsmöjligheter finner du i ett förråd på vindsplanet.

Denna bostad är en del av en välskött och stabil förening med en sund ekonomi och friköpt tomt. Föreningens byggnader är harmoniskt belägna i de lugna kvarteren av det trivsamma Beckomberga. Några minuters promenad till busshållplats (Styresmans Sanders väg) för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan. Närmsta tunnelbanestationer är Råcksta och Islandstorget, här ifrån tar det ca 25 min till T-centralen. I området finns en ICA-butik, Wayne's Coffee och flera trevliga restauranger såsom Mille Lire och Bistro Bromma.

Välkommen på visning!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
99 kvm
Avgift
6 536 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2023-09-21

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Styresman Sanders Väg såldes av oss 2023-09-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Styresman Sanders Väg.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.