Björkbacksvägen 26

Björkbacksvägen 26

Slutpris

2 330 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Björkbacksvägen 26


Slutpris
2 330 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Perfekt planerad minitvåa i mysiga Ulvsunda!

- Flexibelt tillträde
- Förråd ingår
- Närhet till kommunikationer
- Renoverat kök med diskmaskin och fullstor kyl och frys

Varmt välkomna till Björkbacksvägen 26 där en perfekt förstalägenhet erbjuds! Från andra våningen har du ett härligt ljusinsläpp från genomgående fönster i öst och väst samt en halvöppen planlösning som bidrar till ljus och rymd. Här finns ett mindre sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober samt utrymme för säng. Vidare har ni ett helkaklat badrum som är stambytt tidigt 90-tal. Kök och vardagsrum går i halvöppen planlösning, vilket gör det enkelt att möblera med köksbord, tv samt soffa. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, fullstor kyl och frys, stor induktionshäll samt integrerad ugn och micro. Perfekt kök för den som älskar att laga mat!

BRF Förmannen är en större HSB-förening med 228 lägenheter och har flertalet bekvämligheter. Här finns tillhörande källarförråd till lägenheten, övernattningslägenhet samt festlokal att hyra och bastu/relaxavdelning. Föreningen har även sju tvättstugor runt om i husen. Föreningen har stabil ekonomi, inga planerade avgiftshöjningar och en belåningsgrad på 5 069 kr/kvm. Området bjuder på natur, vatten, badbrygga samt fina promenadstråk. Här finns närhet till tvärbana samt buss som enkelt tar dig till Solna, Alvik eller Brommaplan. Bromma blocks hittar du fem minuter bort med stort utbud av matbutiker, shopping och restauranger.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
3 984 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-25

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Björkbacksvägen såldes av oss 2024-04-25. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björkbacksvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.