Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Bromma

Din mäklare i Bromma

Ska du köpa eller sälja en bostad? På vårt mäklarkontor i Bromma arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Bromma med omnejds bostadsmarknad. Mäklarhuset erbjuder dig en smart, modern heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. För oss är varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang och guidar dig med trygg hand genom hela processen. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder år efter år.

Behöver du rådgivning eller vill du ha en skicklig mäklare vid din sida inför ditt livs största affär? Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Välkommen att boka in ett möte med oss - din lokala mäklare i Bromma.

Våra fastighetsmäklare kan Bromma

Söker du en duktig fastighetsmäklare i Bromma med omnejd har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Bromma. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Bromma finns Mäklarhuset här som en trygg rådgivare genom hela bostadsaffären. När du bokar ett möte med någon av oss fastighetsmäklare i Bromma så erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Bromma har 4,9 av 5 i betyg

Läs våra 109 omdömen
Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 79
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering