Vi kan förmodligen även ditt språk!

Vi kan förmodligen även ditt språk!Besöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Vi har många flerspråkiga fastighetsmäklare på vårt kontor. Vi kan bla engelska, spanska, arabiska, assyriska, syrianska, turkiska, kurdiska samt urdu och pashto.
Varmt välkommen att kontakt oss för att boka in en mäklare som kan förklara allt på ditt språk.

Mäklaruhset Bromma


Kundrecensioner

4,9

Väldigt nöjd med Tim. Kommunikativ och tydlig.
Klas Sunnevik
Vi är mycket nöjda med Emmas insats som vår mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet. Hon gjorde hela processen väldigt smidig och stressfri för oss. Emma är extremt lyhörd och professionell i sitt arbete. Hon tog sig tid att förstå våra behov och önskemål, och hon höll oss uppdaterade genom hela försäljningsprocessen.
Henrik Camber
En affär som inte kunde gått smidigare, för oss som köpare. Tim P har varit tydlig, transparent och vägledande i en marknad som varit osäker, men fått oss köpare känna oss säkra. Vi kommer definitivt välja Tim inför nästa gång.
Rana R. Sohlberg
Tim Prasertsri var kunnig och mycket proffsig i sitt bemötande
Nina Ström
Jag har just sålt min lägenhet med hjälp av mäklaren Tim Prasertsri på Mäklarhuset Bromma, och är väldigt nöjd med mina erfarenheter av processen. Inledningsvis började allt med en värdering, där jag fick tydlig information om vad jag kunde förvänta mig av hur en försäljningsprocess skulle kunna gå till, och där jag även fick möjlighet att förbereda för en sådan utan att för den sakens skull faktiskt lägga ut bostaden till försäljning. Eftersom jag vid detta tillfälle letade ny bostad utan att ha köpt något passade detta upplägg mig perfekt. När det sedan blev dags att sälja lägenheten gick allt väldigt smidigt till tack vare de förberedelser som Tim hade hjälpt mig med, och jag är även väldigt nöjd med hur effektivt hela processen flutit på. Framförallt är jag mycket nöjd med hur snabb och smärtfri hela processen har varit, från det att jag bestämde mig för att sälja till att bostaden faktiskt blev såld. Tim har hela tiden varit rak och tydlig i sin kommunikation, han har alltid funnits till hands när jag haft frågor, och har varit ett kompetent stöd. Jag kan varmt rekommendera Mäklarhuset Bromma för den som går i tankar att sälja sin bostad - oavsett om man faktiskt planerar att sälja inom en snar framtid, eller bara vill vara förberedd när möjligheten dyker upp.
Douglas Karlsson
Superbra! Mäklaren Emma Andersson Hejll har varit väldigt hjälpsam genom hela köpprocessen. Trevlig, lättsam och snabb! Stort tack, Emma!
GB
Från första mötet med Emma så kändes det så rätt. Målmedveten, driven och en närvarande mäklare, precis de vi letade efter. Vi kan verkligen rekommendera Emma Andersson och vi hoppas att vi möts igen i framtida försäljningar/köp. Du är en stjärna ⭐️ 💫
Sandra
Väldigt nöjd med Mäklarhuset Bromma och extra nöjd med Tim Prasertsri som mäklare!!
Jonathan Oehlund
Tim P var vår fantastiska mäklare. Vi hade ett långt samarbete där vår bostad låg som kommande när vi själva letade hus. Han var ett mycket bra stöd både i köp- och försäljningsprocessen. Jobbade hårt i en tuff marknad och tappade inte modet trots att vi gick igenom många budgivningar innan vi tillslut hittade vårt nästa hem. Vår försäljning av lägenhet kunde sedan ske samma dag som vi köpte hus för att han parallellt jobbat med intresserade kunder på vår lgh. Tack Tim! :)
Sara Anttila
Jag och min sambo är mer än nöjda. Emma är otroligt engagerad, lyhörd och kunnig. Hon överträffade våra förväntningar genom att alltid vara tillgänglig för frågor, ge värdefulla råd och säkerställa att vi kände oss trygga genom hela processen. Om du söker en mäklare som gör det extra för sina kunder, rekommenderar vi varmt Emma
jacob forsman
Vi var mycket nöjda med våra kontakter med Emma Bogren när vi nyligen köpte lägenhet. Hon var mycket tillgänglig och skötte försäljningsprocessen professionellt och gav bra och tydlig information.
Peter Lexenberg
Köpte min första lägenhet med hjälp av mäklare Emma Bogren. Förutom att hon är otroligt trevligt, gav hon ett tryggt och ärligt intryck. Snabb återkoppling och allt gick smidigt fram. Supernöjd!
Lovisa Stenberg
Jag och min sambo är supernöjda med Emmas (Andersson Hejll) arbete. Bara för att nämna några positiva saker så höll hon oss alltid uppdaterade om intresset från potentiella köpare och det var bra tempo när vi väl satte igång. Fotografen ordnades snabbt och inom 24 h från att hon hade fått bilderna så var annonsen upp på deras hemsida och Boneo. Jag blev själv rekommenderad av en granne, som nyligen sålt sin lägenhet, att prata med Emma inför vår försäljning. 5 av 5.
Jonatan Karlsson
Köpte lägenhet av Tobias Willhardt och han gjorde ett mycket bra jobb. Tydlig kommunikation och full koll på läget under hela processen!
Daniel Hinders
Vi fick helt suverän hjälp av Emma Andersson Hejll när vi köpte vår lägenhet i Traneberg! Emma har varit helt outstanding som mäklare på alla sätt!! Alltid snabb, tydlig kommunikation, kunnig, påläst och oerhört vänlig, glad och hjälpsam. Emma gick verkligen den extra milen för oss! Vi kände ett stort förtroende från första början! Emma hade alltid den där extra viljan att hjälpa till som betyder så mycket! Hela affären sköttes väldigt proffsigt och vi är supertacksamma för den hjälp vi fått! Emma får 10 poäng av 10 möjliga! Tack för din hjälp!
Magnus Beneus
Emma Andersson Hejll är en toppenmäklare! Efter att ha traglat med en annan mäklare utan något resultat i ett år så fixade Emma det på tre veckor och utan krångel, ja samma pris (marknadens påverkan var minimal). Emma jobbar för arvodet! Det är ordning och reda! Hon lyssnar och också hör vad önskemålen är. Kommer med bra förslag. Bra kommunikation! Jag rekommenderar Emma!!
Asa Ekengren
Vi köpte vår lägenhet via Emma Bogren, processen var smidigt och snabb och Emma var tillgänglig i hela processen. Kunnig och mycket trevligt bemötande.
Emma Karlsson
Vi har tidigare både köpt och sålt med Tim Prasertsri och varit väldigt nöjda. Vi har jämfört med andra mäklarhus i området och i slutändan valt att återigen förlita oss på Tim och hans expertis samt lokalkännedom för området (Bromma). Vår upplevelse är att Tim som mäklare är tillgänglig, flexibel, realistisk och tillmötesgående. Känslan vi fick av Tim är att han gjorde sitt yttersta för att vi som säljare skulle bli nöjda trots den osäkra bostadsmarknad som varit. Avslutningsvis kan vi verkligen rekommendera Tim som mäklare, både vid köp och försäljning av er bostad.
Tobias Falkborn
10 av 10 i upplevelse och resultat att sälja med Mäklarhuset Bromma! Vi har gjort det två gånger nu med genomgående goda resultat. Emma A, som skötte vår försäljning nu senast var toppen på alla punkter, i form att få oss att känna oss trygga och säkra genom hela säljprocessen. Kommunikationen var strålande med oss båda och när det kom till förhandlingen och budgivningen så märktes det att hon har gjort det här några gånger vilket skapar en stor trygghet både för köpare och säljare. Stort tack Mäklarhuset Bromma för en fin försäljning (det var inte sista gången)! // Mange
Magnus Åhlin

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.