Din mäklare i Nockeby

NockebyBesöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Åk från Alvik med 12:ans spårvagn till ljuvliga Nockeby. Njut av utsikten under resan när man åker igenom lummiga idylliska villakvarter i Gamla Bromma trädgårdsstad. Nockeby är lugn och vacker stadsdel i Bromma. Här får du en känsla av småstad. Knutpunkten här är de charmiga torget som andas 30-tals. Här har du nära till trevliga promenadstråk längst Mälarens vatten.
Perfekta mixen av småstadsliv och nära till storstadspuls!

Närservice

På de lilla charmiga torget finns de mesta man behöver. Mataffär, bageri, apotek, kläd, heminrednings och blombutik. Bibliotek finns i området.

Mäklare Nockeby

Funderar du på att sälja din bostad i Nockeby? Kontakta Mäklarhuset om du bor i Nockeby och börja med att få din bostad värderad utav en fastighetsmäklare som verkligen kan Nockeby.

Din lokala mäklare i Nockeby

Funderar du på att sälja din bostad i Nockeby? Kontakta oss om du bor i Nockeby och börja med att få din bostad värderad utav en fastighetsmäklare som verkligen kan Nockeby utantill.

Mäklaruhset Bromma


Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.