Din mäklare i Åkeshov

ÅkeshovBesöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Åkeshov är ett område i Bromma som ligger precis intill naturreservatet Judarnskogen med underbara promenadvägar samt löpspår runt sjön Judarn. Som en liten gömd oas tornar Åkeshofs Slott upp sig, bara några steg från Åkeshovs tunnelbanestation. Nästan som en hemlighet, så nära stan. Ja, det tar faktiskt bara 7 minuter från Bromma flygplats och 15 minuter från Stockholm city att ta sig hit, ändå är det som om stress och verklighet rinner av en smula när man går uppför slottsbacken.

Kommunikationer

Åkeshovs T-bana (gröna linjen) Brommaplan T-bana (gröna linjen) Bussar vid Brommaplan tar dig ut på Ekerö samt de andra mälaröarna men även norrut mot Solna, Sundbyberg och Spånga mm.

Närservice

Direkt närhet till Brommaplan med matvarubutik, apotek, banker, restauranger samt caféer. Den nyligen renoverade Åkeshovs simhall ligger i området. Den välrenommerade grundskolan Nya Elementar ligger här i Åkeshov.

I Åkeshov finns det boendeparkering (taxa 5) längs med gatorna. Taxa 5 – 300 kr/månad eller 20 kr/dygn

Din mäklare i Åkeshov

Funderar du på att sälja din bostad i Åkeshov? Kontakta Mäklarhuset om du bor i Åkeshov och börja med att få din bostad värderad utav en fastighetsmäklare som verkligen kan Åkeshov och dess hustyper samt prisbilden.

Mäklaruhset Bromma


Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.