Mäklare i Bromma

Emma Andersson Hejll

Emma Andersson Hejll

Emma Andersson Hejll

Fastighetsmäklare

Talar
Svenska, English.

Mäklare i Bromma

Emma Andersson Hejll

Din bostadsaffär kommer att vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad och din situation. Med mig som mäklare får du ett stort engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig-oavsett tid

"Engagemang, förberedelser och en genomtänkt plan"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Federiko Ortiz
Fastighetsmäklare
Talar även English, Español.

Hevrê Yildiz
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även English, کوردی, Türkçe.

Kundrecensioner

4,9

Vi är supernöjda med Emma Andersson Hejll som mäklare. Hon var lyhörd, professionell och hade stor kunskap om området. Det kändes väldigt tryggt att sälja med Emma som mäklare, kan varmt rekommenderas!
Matilda Olsson
Jag är supernöjd med min/ vår mäklare Emma Andersson Hejll 👍😊 Professionell, sympatisk och hjälpsam! Toppen!
Cecilia Jangblad
Emma Andersson Hejll på Mäklarhuset Bromma är en supermäklare som i försäljningen av vår lägenhet var lyhörd för våra behov och strategisk i planering av försäljning. Hon är en vass förhandlare som är oerhört målinriktad och triggas av en utmaning. Dessutom är hon väldigt trevlig, påläst och professionell på alla plan. Vi rekommenderar starkt att sälja med Emma!
Daniel Hellqvist
Vi anlitade Emma Andersson Hejll för försäljning av vår fars lgh. Emma är en professionel mäklare, lätt att kommunicera med och förstår vad säljaren vill. Vår försäljning sköttes på absolut bästa sätt, ett stort tack till Emma.
Per REUTERFELT
Finner knappt ord för att beskriva min upplevelse av Emma Andersson Hejll som mäklare - hon överträffar alla förväntningar man har och lite till. Genuin, snäll, lyhörd, bra på att följa upp och hålla en uppdaterad, proffsig, otroligt bra på att förhandla - ja, listan kan göras lång och det kommer ändå inte räcka till för att beskriva hur bra Emma är. Slutpriset blev precis vad vi behövde när Emma lyckades få 4 mån tillträde vilket ger oss nog med tid för att hitta nytt. Hur lyckas man med det omöjliga? Fråga Emma!
Helena Norrelyn
Vi både köpte och sålde via samma mäklarfirma och är så nöjda! Malou Maxe & Emma Andersson Hejll är stjärnor!
Marcus Tedenryd
Emma Andersson Hejll är en mycket professionell och sympatisk mäklare. Lyhörd, närvarande och mycket engagerad. Är så nöjd och kan varmt rekommendera henne! Trots det svåra läget på bostadsmarknaden så lyckades Emma med sitt kunnande, sin stringens och uthållighet ro allt i land. Hon överträffar alla förväntningar! Vill ni ha en toppmäklare så är Emma ett självklart val.
Jenny Pettersson
Jag köpte precis en lägenhet och är supernöjd med mäklaren Emma Andersson Hejll på Mäklarhuset Bromma. Det var lätt att kommunicera med Emma och hon tog sig verkligen tid att svara på alla frågor jag hade angående lägenheten och föreningen. Hon är väldigt tillmötesgående och uppriktig och det kändes verkligen som att hon ansträngde sig för att både köpare och säljare skulle bli så nöjda som möjligt. Emma är jättebra på sitt jobb helt enkelt!
Linda Öqvist
Kändes tryggt genom hela processen för mig som var förstagångsköpare med Emma Andersson Hejll som mäklare.
Anna Roström
Bought my apartment through Mäklarhuset Bromma. Emma Andersson Hejll was very professional and helpful all along the way. I am very satisfied with the entire process.
Krisztian Szabo
Proffsigt, tillmötesgående och vänligt bemötande! Mäklare Emma Andersson Hejll gjorde ett ypperligt arbete och var tillgänglig och förstående genom hela processen. Jag är supernöjd och kan rekommendera henne samt Mäklarhuset Bromma varmt.
Anders Jilderin
Emma Andersson Hejll var fantastisk under hela processen. Närvarande och snabba svar på frågor samt avslut. Allt gick supersmidigt.
robin vasseghi
Mäklare Emma Andersson Hejll har varit väldigt proffsig. Snabba återkopplingar vid frågor, tydlig i hur förfarandet kommer att ske vid köp och överlåtelse. Jag som köpare med ett stort belopp att investera i en bostad, kände mig trygg genom hela affären. Jag är nöjd med säljarens val av mäklare och kan varmt rekommendera Emma om du går i säljtankar. /Göran
Göran Ahlquist
Vi har sålt vår 2:a på Kinnekullevägen och fick hjälp först av Emma Andersson Hejll som sedan av olika anledningar lämnade över till Malou Maxe. Vi är otroligt nöjda med hur allt har skötts. Båda två har agerat professionellt och verkligen engagerat sig för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Vi kan varmt rekommendera Mäklarhuset i Bromma!
Jonas Broberg
Jag är otroligt nöjd med min mäklare, Emma Andersson Hejll. Hon har varit extremt engagerad och noggrann gällande alla steg i processen. Är väldigt tacksam för den tydlighet och tillgänglighet Emma haft under hela min försäljning. Kan strakt rekommendera!!
Lisa Rasmussen
Vi hade Emma Andersson Hejll som mäklare och vi är supernöjda. Svarar alltid snabbt med alla olika sorters frågor som kan dyka upp :)
Goran Ibrahim
Mycket nöjd med Emma Andersson Hejll som mäklare, hon är professionell och förtroendeingivande. Tydlig och lätt att kommunicera med, där hon lyssnar och tar till sig av våra tankar och funderingar och om omvärldsläget.
Minna Sahlsten
Jag kan varmt rekommendera den otroligt kompetenta och sympatiska mäklaren Emma Andersson Hejll på Mäklarhuset i Bromma! Hon har hjälpt oss att sälja vår lägenhet och hitta en ny bostad helt enligt våra önskemål, och detta synkroniserat så att vi kunde känna oss trygga med både försäljning och köp. Emma är tillgänglig, varm, lyhörd och genuin och mycket duktig på sitt jobb. Tack!!!
Malin
Emma Andersson Hejll sålde min lägenhet i Riksby, jag har aldrig skrivit en recension på internet innan men det kändes som en självklarhet efter vårt samarbete. Hon överträffade både min och sambons förväntningar, verkligen jättetrevlig och proffsig. Jag träffar många människor i arbetet och ibland springer man på vissa som man direkt vill ha i sitt team, Emma är definitivt en sådan person.
Dennis Williamsson
Jag kan varmt rekommendera att du anlitar Emma Andersson Hejll när du ska sälja din bostad. Hon har ett vänligt och professionellt bemötande och det var lätt att känna tillit till hennes förmåga att på bästa sätt ordna med försäljning av bostad. Hon ordnade med allt det praktiska och gav snabb respons när jag undrade över något. Jag anser att Emma har allt det man söker hos en mäklare när man ska göra sin kanske viktigaste affär i livet. /Mats
Mats Klasson

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.