Mäklare i Bromma

Jenny Nordstrand Maelum

Jenny Nordstrand Maelum

Jenny Nordstrand Maelum

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Bromma

Jenny Nordstrand Maelum

Jag älskar mitt jobb med alla utmaningar och all lärdom det medför för att inte nämna alla härliga möten med er kunder. Med mig som mäklare bjuder jag på ett stort engagemang och jag är alltid 100% fokuserad på vårt gemensamma mål. Ett av mina mål som mäklare är att både säljare och köpare ska vara så pass nöjda med min yrkesroll att jag är det givna valet av mäklare. Hoppas vi hörs!

"Goda förberedelser är A och O"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.9Kundrecensioner

4,9

Med stor hjälp av mäklaren Emma Bogren kunde vi genomföra vårat bostadsköp. Under hela processen har hon varit väldigt närvarande för våra frågor och funderingar. Hon har varit så trevlig och empatisk i alla våra samtal. Vi är otroligt glada för att det just var Emma som höll i det, för med sitt engagemang såg hon till att processen blev väldigt smidig för oss som köpare. Kan därför varmt rekommendera Emma Bogren, Mäklarhuset Bromma. Jenny
Jenny Jeppson
Väldigt nöjd med allt tack Jenny Nordstrand
andreas simenius
Jenny är super som vanligt. hade vi haft 6 stjärnor så hade hon såklart fått det!
Max Hedberg
Jenny Nordstrand Maelum visar gång på gång hur en bra bostadsaffär ska gå till. Denna gång är den tredje i raden som vi säljer med Jenny och vi har tidigare även köpt av Jenny vid lika många tillfällen. Hon är skarp, målinriktad och proffesionell. Affären är alltid lätt och smidigt och som kund är de bara att åka med i processen och luta sig tillbaka då hon har vårt förtroende fullt ut. Jag rekommenderar Jenny till alla jag känner och kommer att fortsätta gör det!
Malin Snibb
Jag vill ge mäklare Jenny Nordstrand Maelum min eloge till hennes utomordentliga, snabba och proffsiga handläggandet av försäljningen av Klädesvägen 42 i Bromma.. Hon har visat ännu en gång på ett mycket gott arbete. Jag är supernöjd.
Barbro Schedin
Vi anlitade Jenny Nordstrand Maelum som vår mäklare inför försäljning av vår lägenhet och vi kan inte vara mer nöjda! Vi fick jättebra intryck av henne från första kontakten, hon var kunnig och professionellt med mycket bra och positiv energi. Hela bostadsaffären gick hur bra som helst. Hon var snabbt tillgänglig och planerade försäljningen på ett smart och insiktsfullt sätt; vi kände oss trygga under hela processen. Vi kan bara varmt rekommendera Jenny!
Gabriela Alemany
Jenny, our agent at Mäklarhuset Bromma, made things move pretty smooth from day one all the way to the signing day. She was super professional, meaning fast, on top of things, a great advisor, not to mention a pleasant person. The photo shooting session went really well, the photographer was just as Jenny said (more than a photographer), and the pictures came out nice. We were really happy!
gabriel stan
Jag är supernöjd med Jenny Nordstrand Vid första träffen så fick jag bra magkänsla. Jenny förklarar, berättar och lyssnar även på mina åsikter. Hon svarar snabbt på frågor, har ett mjukt trevligt sätt. Jag har sålt många boenden under åren, och det är viktigt med kemin och magkänslan. Jag rekommenderar verkligen att ni använder er av Jenny. Dessutom så är det ett trevligt bemötande på kontoret.
Elisabeth Berglund
Så nöjd med att ha anlitat Jenny Nordstrand för försäljningen av vår lägenhet. Mycket professionell i bemötande och agerande i alla steg, från värdering av bostaden till färdig affär. Rekommenderar Jenny till alla som önskar en tillmötesgående, tillgänglig och driven mäklare som ger sitt allt.
Rebecca Remnelius
Detta är andra gången vi anlitade Jenny Nordstrand Maelum som mäklare. Hon gjorde ett fantastiskt jobb med hanteringen av försäljningen, snappade upp nya intressenter och höll extravisning trots pågående budgivning och gav det där extra som ledde till att vi kunde sälja till ett otroligt bra pris. Stort tack för all din hjälp Jenny!
John Humble
Vi hade Jenny Nordstrand Maelum som hjälpte oss med att hitta en ny bostad och har bara bra saker att säga om henne. Vi var på en del visningar som Jenny anordnade tidigare och vi fick alltid ett bra intryck och många bra allmänna tips om bostäder då detta var vårt första lägenhetsköp. Vid bostaden vi köpte var Jenny enkel att arbeta med och det gick snabbt och smidigt genom hela köpprocessen. Kan varmt rekommendera Mäklarhuset och Jenny Nordstrand Maelum om ni letar efter en lägenhet.
Mathias Bjerkliden
Jenny är en jättebra mäklare som jag är mycket glad att jag anlitade. Personlig, professionell och uppmärksam, samt ger ett trovärdigt och tryggt intryck. Jag ger Jenny mina allra varmaste rekommendationer!
Carina Morén
Jenny Nordstrand Maelum har vi anlitat två gånger nu. Hon ger en ett proffesionellt bemötande från första möte till tillträdesdagen. Jenny har sålt båda våra boenden innan visning vilket för oss har känts väldigt tryggt och bekvämt. Hon svarar alltid och är lyhörd för säljarens behov och önskningar. Jag rekommenderar Jenny till alla som vill sälja sin bostad till bästa pris och ha en mäklare som är med hela vägen.
Oscar Briland
Vi köpte lägenhet av Jenny Nordstrand, ruskigt trevlig, snabb, professionell. Hennes mål var tydligt - både säljare och köpare ska vara nöjda.
Eva Svensson
Jag är supernöjd med mäklaren Jenny Nordstrand ! Hon har varit professionell hela vägen. Hon är väldigt duktig, vänlig och tillgänglig. Bra jobbat Jenny! Du får 5/5 av mig.
Sahar Almashta
Jenny Nordstrand på Mäklarhuset har varit helt fantastisk och otroligt proffsig genom hela säljprocessen!! Vi kan inte vara mer nöjda med resultatet! 5/5 🌟 🤩
Kevin Brolin
Jenny Nordstrand är proffsig, lätt att jobba med och otroligt trevlig. Spot on i värdering och gav oss mer än vi kunnat drömma om vid vår försäljning. Jag rekommenderar henne VARMT!
Nathalie Ydstie
Jenny Nordstrand hjälpte oss att köpa vår första lägenhet. Hon hjälpte oss med kontakt och löste de problem vi ställdes inför.
Niklas Sköldhammar
Vi anlitade Jenny Nordstrand för att sälja vår lägenhet. Jenny är trevlig, uppmärksam och vass i sitt yrke. Med god struktur, noggrannhet och sinne för kundrelationer fick vi hjälp att sälja vår lägenhet till rekordpris i området. Hon är lätt att nå, svarar snabbt på sms och är enkel att resonera med. Vi vill rekommendera Jenny som mäklare både för säljare och köpare.
André Innala
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av mäklaren Jenny Nordstrand. Vi kände oss så trygga i hela processen. Jenny är lugn och proffesionell, inte alls "gåpåig" som vi upplevt att andra mäklare kan vara. Sen är det såklart ett plus i kanten att vår försäljning gick bättre än vad vi hoppats på.
Sara Göransson

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.