Mäklare i Bromma

Emma Andersson Hejll

Emma Andersson Hejll

Emma Andersson Hejll

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Bromma

Emma Andersson Hejll

Din bostadsaffär kommer att vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad och din situation. Med mig som mäklare får du ett stort engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig-oavsett tid

"Engagemang, förberedelser och en genomtänkt plan"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
5.0Kundrecensioner

4,9

Superbra! Mäklaren Emma Andersson Hejll har varit väldigt hjälpsam genom hela köpprocessen. Trevlig, lättsam och snabb! Stort tack, Emma!
GB
Vi fick helt suverän hjälp av Emma Andersson Hejll när vi köpte vår lägenhet i Traneberg! Emma har varit helt outstanding som mäklare på alla sätt!! Alltid snabb, tydlig kommunikation, kunnig, påläst och oerhört vänlig, glad och hjälpsam. Emma gick verkligen den extra milen för oss! Vi kände ett stort förtroende från första början! Emma hade alltid den där extra viljan att hjälpa till som betyder så mycket! Hela affären sköttes väldigt proffsigt och vi är supertacksamma för den hjälp vi fått! Emma får 10 poäng av 10 möjliga! Tack för din hjälp!
Magnus Beneus
Emma Andersson Hejll är en toppenmäklare! Efter att ha traglat med en annan mäklare utan något resultat i ett år så fixade Emma det på tre veckor och utan krångel, ja samma pris (marknadens påverkan var minimal). Emma jobbar för arvodet! Det är ordning och reda! Hon lyssnar och också hör vad önskemålen är. Kommer med bra förslag. Bra kommunikation! Jag rekommenderar Emma!!
Asa Ekengren
Vi hade mäklaren Emma Andersson Hejll och hon var riktigt bra! Superproffsig och jättetrevlig. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderar verkligen! Tack för allt Emma!
Maia H
Jag anlitade Emma Andersson Hejll även när jag sålde min tidigare lgh. Nu när det blev dags igen, fyra år senare så fanns det inte ngt annat alternativ än Emma. Att valet föll på just Emma var hennes engagemang och hennes lyhördhet för mina önskningar och behov. Emma utförde sitt uppdrag med hög professionalitet, objektivitet och resultatet blev därför mycket bra. Emma har ett öga för detaljer men utan ”säljsnack”, det hon säger stämmer vilket även ökar hennes trovärdighet och saklighet. Detta är precis det jag önskar hos en mäklare. Emma har även hjälp mig med tips och råd inför inköp av ny bostad. Detta visar att hon har ett genuint intresse av sitt arbete och en stor vilja att det ska bli bra för hennes kunder. Jag kan mkt varmt rekommendera Emma som mäklare och om jag säljer igen så är mitt val självklart Emma, vilket i så fall blir tre säljuppdrag med Emma.
Jessica Liden
Genomgående proffsigt och bra skött av Emma Andersson Hejll! Har varit köpare två gånger nu med henne som mäklare och har mötts av trovärdighet, seriositet och lättillgänglighet under processerna.
Sten Storgärds
Vi är supernöjda med Emma Andersson Hejll som mäklare. Hon var lyhörd, professionell och hade stor kunskap om området. Det kändes väldigt tryggt att sälja med Emma som mäklare, kan varmt rekommenderas!
Matilda Olsson
Jag är supernöjd med min/ vår mäklare Emma Andersson Hejll 👍😊 Professionell, sympatisk och hjälpsam! Toppen!
Cecilia Jangblad
Emma Andersson Hejll på Mäklarhuset Bromma är en supermäklare som i försäljningen av vår lägenhet var lyhörd för våra behov och strategisk i planering av försäljning. Hon är en vass förhandlare som är oerhört målinriktad och triggas av en utmaning. Dessutom är hon väldigt trevlig, påläst och professionell på alla plan. Vi rekommenderar starkt att sälja med Emma!
Daniel Hellqvist
Vi anlitade Emma Andersson Hejll för försäljning av vår fars lgh. Emma är en professionel mäklare, lätt att kommunicera med och förstår vad säljaren vill. Vår försäljning sköttes på absolut bästa sätt, ett stort tack till Emma.
Per REUTERFELT
Finner knappt ord för att beskriva min upplevelse av Emma Andersson Hejll som mäklare - hon överträffar alla förväntningar man har och lite till. Genuin, snäll, lyhörd, bra på att följa upp och hålla en uppdaterad, proffsig, otroligt bra på att förhandla - ja, listan kan göras lång och det kommer ändå inte räcka till för att beskriva hur bra Emma är. Slutpriset blev precis vad vi behövde när Emma lyckades få 4 mån tillträde vilket ger oss nog med tid för att hitta nytt. Hur lyckas man med det omöjliga? Fråga Emma!
Helena Norrelyn
Vi både köpte och sålde via samma mäklarfirma och är så nöjda! Malou Maxe & Emma Andersson Hejll är stjärnor!
Marcus Tedenryd
Emma Andersson Hejll är en mycket professionell och sympatisk mäklare. Lyhörd, närvarande och mycket engagerad. Är så nöjd och kan varmt rekommendera henne! Trots det svåra läget på bostadsmarknaden så lyckades Emma med sitt kunnande, sin stringens och uthållighet ro allt i land. Hon överträffar alla förväntningar! Vill ni ha en toppmäklare så är Emma ett självklart val.
Jenny Pettersson
Jag köpte precis en lägenhet och är supernöjd med mäklaren Emma Andersson Hejll på Mäklarhuset Bromma. Det var lätt att kommunicera med Emma och hon tog sig verkligen tid att svara på alla frågor jag hade angående lägenheten och föreningen. Hon är väldigt tillmötesgående och uppriktig och det kändes verkligen som att hon ansträngde sig för att både köpare och säljare skulle bli så nöjda som möjligt. Emma är jättebra på sitt jobb helt enkelt!
Linda Öqvist
Kändes tryggt genom hela processen för mig som var förstagångsköpare med Emma Andersson Hejll som mäklare.
Anna Roström
Bought my apartment through Mäklarhuset Bromma. Emma Andersson Hejll was very professional and helpful all along the way. I am very satisfied with the entire process.
Krisztian Szabo
Proffsigt, tillmötesgående och vänligt bemötande! Mäklare Emma Andersson Hejll gjorde ett ypperligt arbete och var tillgänglig och förstående genom hela processen. Jag är supernöjd och kan rekommendera henne samt Mäklarhuset Bromma varmt.
Anders Jilderin
Emma Andersson Hejll var fantastisk under hela processen. Närvarande och snabba svar på frågor samt avslut. Allt gick supersmidigt.
robin vasseghi
Mäklare Emma Andersson Hejll har varit väldigt proffsig. Snabba återkopplingar vid frågor, tydlig i hur förfarandet kommer att ske vid köp och överlåtelse. Jag som köpare med ett stort belopp att investera i en bostad, kände mig trygg genom hela affären. Jag är nöjd med säljarens val av mäklare och kan varmt rekommendera Emma om du går i säljtankar. /Göran
Göran Ahlquist
Vi har sålt vår 2:a på Kinnekullevägen och fick hjälp först av Emma Andersson Hejll som sedan av olika anledningar lämnade över till Malou Maxe. Vi är otroligt nöjda med hur allt har skötts. Båda två har agerat professionellt och verkligen engagerat sig för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Vi kan varmt rekommendera Mäklarhuset i Bromma!
Jonas Broberg

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.