Mäklare i Bromma

Malou Maxe

Malou Maxe

Malou Maxe

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Bromma

Malou Maxe

Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.8Kundrecensioner

4,9

Fantastisk, professionell, rolig, glad och tillmötesgående mäklare. Nu var jag köpare men kommer absolut anlita Malou vid en eventuell framtida försäljning. Jag var runt på många visningar och träffade en hel del mäklare. Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden och Malou var helt klart ”bäst i klassen”.
Lelya Lazar
Malou Maxe, Mäklarhuset Bromma, är en mäklare med mycket stort engagemang och bra på information. Jag kan varmt rekommendera henne.
Birgit Löveneke
Malou levererade med bravur i denna svåra marknad och gjorde det omöjliga möjligt. Från att ha förväntat oss att göra förlust till att ha flera budgivare som krigade om vår bostad och vi fick ett pris vi aldrig kunnat drömma om. Vi kan inte ge Malou annat än högsta betyg! PS, hon är väldigt trevlig och lätt att jobba med också!
Carl Durelius
Jag sålde med Malou Maxe som är mycket duktig och jobbar hårt. Hon var proffsig och engagerad genom hela processen. Tydlig och snabb återkoppling. Jag är mycket nöjd på totalen. Tycker kanske inte att hon borde tagit ett uppdrag precis före sin semester och mer eller mindre lova att vara tillgänglig. Det var inte schysst mot varken henne eller mig och skapade viss stress inledningsvis. Det kompenserade hon dock för när hon väl var tillbaka. Sedan tycker jag att utgångspriset var för lågt satt med tanke på den marknad som rådde. Det gjorde det svårare att nå målbilden.
Helena Wretman
Kan varmt rekommendera Malou Maxe! Engagerad, proffsig, påläst och den i särklass bästa mäklaren jag sålt med hittills ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Frida Gustafsson
Köpte med hjälp av Malou som vi varmt kan rekommendera! Med hennes hjälp gick köpprocessen över förväntan smidigt. Alltid tillgänglig för att besvara våra frågor och med en kommunikation som var både tydlig och snabb under hela processen. Ett stort tack till dig, Malou, för att du gjorde vår dröm om en ny lägenhet till verklighet.
Polina Knutsson
Malou offers a great knowledge about the market, fantastic customer service and overall very pleasant to work with. My first time selling a home in Sweden and Malou made the process easy and clear. My wife and I trust her completely and recommend her to anyone that wants to sell a home. We could not be more pleased.
K9 Lite
Fantastiskt fint arbete av Malou. Hon var hjälpsam och skicklig samt professionell. Kunde inte fått en bättre mäklare att sälja med. Tålmodig och med kund i fokus. Skulle varmt rekommendera henne till den som vill få förstklassig service och 100% ärlighet. OCH vi fick priset vi ville ha i en låg marknad. Snyggt jobbat Malou!
Karin E Sandberg
Mycket nöjd med Malou Maxe! Hon har varit fantastisk under hela köp processen - professionell, inkännande, engagerad, transparent och stöttande. Hon bryr sig verkligen om att man ska känna sig trygg med bostadsaffären och gör det där extra för att man ska bli nöjd. Rekommenderar Malou till alla som vill ha en hängiven mäklare!
Erudita Hoti
Malou skötte köpet av vår lägenhet helt optimalt. Tydlig och snabb kommunikation och alltid tillgänglig för alla våra frågor. Vi samarbetar gärna med henne igen!
Maria Pettersson
Hej, Vi anlitande Malou Maxe att sälja vår lägenhet under turbulenta tider på marknaden i och med räntehöjningar (och fler att vänta) från riksbanken. Med flera konkurrerande likvärdiga lägenheter på Hemnet som inte ens fick bud lyckades Malou skapa intresse för vår och dessutom starta en budgivning med ett slutpris som vi var nöjda med. Tack vare god kommunikation och lyhördhet för båda parters intressen lyckades hon få båda nöjda med ett bra resultat. Nu är det förmodligen långt kvar innan vi ska sälja vår bostad igen men vi vet vem vi ska ringa när det är dags.
Victor Ericsson
Så nöjd med den hjälp jag fått av Malou Maxe!
Maria Lindgren
Köpte min drömlägenhet via Malou Maxe och är verkligen så nöjd med hela processen. Malou var fantastisk på att ständigt återkoppla och föra kommunikationen mellan mig och säljaren vidare. Kände hela tiden att hon både representerade mig och säljarna på bästa sätt. Helt enkelt 10/10 😄!
Sofie Gränsbo
Kan varmt rekommendera Malou på Mäklarhuset i Bromma. Var i en jobbig situation som hon visade hänsyn och respekt för. Hjälpte mig med både med köp och försäljning på ett väldigt snabbt och professionellt sätt. Fick löpande information om vad som skedde vilket gav mig lugn och ro. Malou har en grym förmåga att sätta sig in i sin kunds behov och har ett driv och engagemang för sin kund. Tack Malou!
Johan Svensson
Tack Malou Maxe för väl genomförd affär i dessa tuffa tider. Tålamod och ihärdighet krävdes och det har du och det gav önskat resultat.
Fredrik Stamborn
Malou Maxe hjälpte mig sälja min lägenhet och jag är otroligt nöjd över mitt val. Hon har anpassat sig efter min önskemål och genomfört en snabb försäljning med bra resultat. Hon var både ett bra bollplank och hade bra råd. Hon kommunicerade hela tiden under processen (vilket var ett av mina önskemål).
viktoria e
Vi både köpte och sålde via samma mäklarfirma och är så nöjda! Malou Maxe & Emma Andersson Hejll är stjärnor!
Marcus Tedenryd
Vi är otroligt nöjda över vad Malou Maxes prestation i försäljningen av vår lägenhet. Anpassat efter våra önskemål genomförde hon en snabb försäljning med gott resultat. Dessutom har kommunikationen varit god under processen. Vi kan varmt rekommendera alla att anlita mäklarhuset i en kommande försäljning.
Ida Landgren
Kan verkligen rekommendera Malou på Mäklarhuset Bromma! Vi köpte ett hus av henne och hon var väldigt engagerad och behjälplig. Anordnade extravisningar med kort varsel och hade svar på alla våra frågor och funderingar. En toppenmäklare!
Mattias Holmgren
Jag var jättenöjd med Malou Maxe som mäklare. Hon jobbade hårt för att få min lägenhet såld och levde upp till mina förväntningar. Hon gav mig snabb återkoppling på vad som hände hela tiden och jag kände mig trygg med att hon gjorde sitt bästa. Tack Malou och Mäklarhuset för en smidig försäljning!
Linda Strömdahl

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.