Tranebergsvägen 43

Tranebergsvägen 43


Bromma— Stockholm

Tranebergsvägen 43Bromma— Stockholm

SMAKFULL LÄGENHET HÖGT UPP I HUSET MED STOR BALKONG I STABIL & OMTYCKT FÖRENING!

- HÖGT UPP I HUSET
- BALKONG I SOLIGT LÄGE
- MÖJLIG TVÅA
- TREVLIG UTSIKT ÖVER MÄLAREN
- STABIL & VÄLSKÖTT FÖRENING

På andra våningsplanet i huset återfinns denna magiska bostadscharm med allt man kan önska och lite därtill på 41 kvadratmetrar. Detta hem är välplanerat och erbjuder ett ljust öppet kök med bra arbetsytor och naturlig plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med gott om plats för önskat möblemang och sovdel, kan med enkla medel byggas till en tvåa med avskilt sovrum. Vidare finns ett ett fräscht helkaklat badrum. Som om det inte vore nog finns även en härlig, solfylld balkong i högt läge! Varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. De stora fönsterpartierna ger ett enastående ljusinsläpp som tillsammans med den tilltagna takhöjden ger en känsla av rymd. Ett trivsamt boende som genomsyras av ljusa ytskikt och bevarade originaldetaljer. Lägenheten är social och passar bra för såväl singelhushållet som för paret.

Här bor man i en av områdets större föreningar som under åren genomgått större renoveringar och bibehållit en god ekonomi vilket avspeglas i de låga avgifterna och låg skuldsättning. Föreningen sänkte avgiften nyligen med 8%. På fastighetens innergård upplåts en större parkering för medlemmarna att nyttja. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

På Tranebergsvägen bor man med ett svårslaget läge med 2 minuters gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Med en kort promenad från porten finns flertalet badbryggor och i hela området finns det gott om badplatser.

Varmt välkommen att längta hem!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 455 kr/mån
Rum
1,5 rum
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Tranebergsvägen såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tranebergsvägen.

Boka värdering
Malou Maxe
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad