Hildebrandsvägen 21

Hildebrandsvägen 21


Norra Ängby— Bromma— Stockholm

Hildebrandsvägen 21Norra Ängby— Bromma— Stockholm

Hemtrevligt hus mitt i Norra Ängbys villaidyll med kort avstånd till det mesta!

Varmt välkommen till fantastiska Norra Ängby och Hildebrnadsvägen 21! En oslipad diamant för dig som vill sätta egen prägel. Detta hem är välplanerat och erbjuder idag totalt 141 kvm (89+52) fördelat på tre plan med genomgående charm. Präglat av härliga sociala ytor med ett arbetsvänligt kök med intilliggande matrum och stort vardagsrum för sociala sammankomster. Tre bra sovrum på det övre planet. Rymligt garage och goda förvaringsmöjligheter. Möjlighet för våtrum på varje plan samt tvättstuga med dusch och separat wc på källarplanet. Den lummiga trädgårdstomten erbjuder variation med trädäckad uteplats i solen, gräsytor som inbjuder till lek, flertalet planteringar, fruktträd och bärbuskar. Huset ges ett lika vackert som tilltalande uttryck med den gemytliga och prunkande tomten och de sociala ytorna som på bästa vis knyter samman gammal charm med bekvämlighet. Här kan man forma sitt hem efter egen smak och tycke för att sedan trivas med en fantastisk grannsämja!

Ett boende med detta läge i Norra Ängby är ur många aspekter bland det bästa som finns att erbjuda med sin närhet till kommunikationer via T-bana, förskolor samt några av Stockholms bästa grundskolor. Närheten till naturen och vattnet ger också möjlighet till härliga utflykter med båt, sköna bad och promenader längs med Mälaren som blir en naturlig del av boendemiljön. Här bor ni med det centrala lägets bekvämligheter samtidigt som läget är lugnt och mysigt. En promenad bort så finner ni allt ni skulle behöva så som mataffär, kvarterskrog, bageri eller varför inte fina naturområden med badmöjlighet. För den träningsintresserade finns elljusspår runt Kyrksjön för härliga löprundor, simhall, gym och flertalet sporthallar i närområdet.

Välkomna till ett av Stockholms mest attraktiva områden och ett ett hem att trivas i!


Boarea/biarea
89/52 kvm
Driftkostnad
29 464 kr/år
Tomtarea
531 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-03

Mäklarhuset Bromma

Denna villa på Hildebrandsvägen såldes av oss 2024-02-03. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Hildebrandsvägen.

Boka värdering
Malou Maxe
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad