Wergelandsgatan 40, vån 3/3

Wergelandsgatan 40, vån 3/3


Blackeberg— Bromma— Stockholm

Wergelandsgatan 40, vån 3/3Blackeberg— Bromma— Stockholm

GAVELTVÅA HÖGST UPP I HUSET MED SOLIG BALKONG!

- Högst upp i huset
- Välplanerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck
- Solig balkong mot föreningens lummiga innergård
- Möjlig 3 rok
- Till lägenheten hör 2 rymliga förråd
- Välskött förening med 6 st hyresrätter kvar (dolda tillgångar)
- God ekonomi och låg belåningsgrad
- Stenkast från tunnelbanan

På översta våningen med utsikt mot en fridfull innergård finner ni denna charmiga gaveltvåa från 1950-talet. Denna bostad är präglad av ljus och en smart planlösning, och den har en fördelaktig hörnposition. Endast två minuters promenad från torget, där ni bland annat finnerk mataffär, apotek, torgmarknad och tunnelbanestation. Till bostaden finns mycket att uppskatta. Till höjdpunkterna hör en balkong som bjuder på många soltimmar, högt i tak samt stora fönsterpartier som ger ljus från tre olika håll. Det finns även gott om inbyggd förvaring samt ett stort och rofyllt sovrum. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och trevlig innergård.

Denna bostad är inte bara en perfekt hemmabas, den ligger även bara några minuters promenad från utmärkta kommunikationer, med en snabb tunnelbaneresa på 20 minuter till centrala Stockholm. Dessutom har ni tillgång till alla tänkbara bekvämligheter. Området erbjuder närhet till Mälaren och den vidsträckta Grimsta naturreservatsskogen. Här kan ni promenera bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattnet, från Ljunglöfska Slottet i söder till Hässelby Strand i norr. Det finns upplysta promenadstigar, flera utegym, platta klippor att bada på och höjder med grillplatser där ni kan njuta av vackra solnedgångar. I området finns även Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det populära Trädgårdscaféet, som är öppet alla dagar och serverar äkta, utsökt mat, glass och har boulebanor samt livemusikkvällar.

I Blackeberg omges ni av en vacker och genuin bebyggelse, med en central kärna som präglas av den klassiska 1950-talskaraktären. Här finns ett torg med allt från torgmarknad till livsmedelsbutik, restauranger, surdegsbageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och den charmiga biografen Kaskad som ger er en härlig retrokänsla. Dessutom kan ni avnjuta bakverk från Gateau och uppskatta några utmärkta kvarterskrogar i närområdet.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 804 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Wergelandsgatan såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Wergelandsgatan.

Boka värdering
Malou Maxe
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Tim Prasertsri
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad