Beckomberga Skogsväg 6

Beckomberga Skogsväg 6

Slutpris

2 900 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Beckomberga Skogsväg 6


Slutpris
2 900 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

Med gavelläge på tredje våningsplanet i huset erbjuds denna rymliga tvårummare med stor balkong i lummig omgivning. Lägenheten bjuder på stora sociala ytor och ett otroligt ljusinsläpp som skapar en harmonisk känsla. Här finns ett till ytan väl tilltaget sovrum, goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Stilrent badrum med tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Ett stilrent kök med bra arbetsytor och ett socialt vardagsrum med plats för umgänge.

Bo i en välskött förening med solid ekonomi och hög trivselfaktor bland de boende. Byggnaderna uppfördes 2017 och erbjuder boenden av hög standard med tillhörande förråd för varje lägenhet samt cykel- och barnvagnsförråd på entréplan i huset och parkeringsplatser på fastigheten. Föreningen har både friköpt tomt och bergvärme vilket har en stor positiv inverkan på föreningens totalekonomi.

Beckomberga är ett lugnt område i Bromma som samtidigt har närhet till stadens puls, det bästa av två världar! I området finns närhet till kommunikationer, livsmedelsbutiker, närsjukhus mm. På kort avstånd från Beckomberga ligger Kyrksjön som är en utmärkt plats för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. I Norra Ängby ligger 4H-gården Björklunds Hage med fritidsgård och parklek där barn kan klappa kaniner, får och getter. Närmaste t-banestation är Råcksta och nås med en promenad om ca 10 min, man kan också gå till Islandstorget (Ängby) om man önskar och i området finns även busshållplatser. Med buss kan man smidigt nå Spånga Station, Brommaplan eller Sundbybergs Centrum.


Boarea
55 kvm
Avgift
4 610 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Beckomberga Skogsväg såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Beckomberga Skogsväg.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.