Bäckbornas Väg 39

Bäckbornas Väg 39


Bromma/Beckomberga— Bromma— Stockholm

Bäckbornas Väg 39Bromma/Beckomberga— Bromma— Stockholm

Ljus välplanerad bostad i gott skick med stor uteplats!

Varmt välkommen till Bäckbornas väg och denna trivsamma fyra (tidigare trea) som har mycket att erbjuda! Detta hem är välplanerat och erbjuder ett stilfullt öppet kök, socialt vardagsrum med plats för umgänge, tre rymliga och lättmöblerade sovrum samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Som om det inte vore nog finns en stor enastående uteplats där solen kan avnjutas under årets varma månader. Generösa fönsterpartier i två väderstreck låter bostaden präglas av ljus och den väl nyttjade planlösningen ger en känsla av rymd. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Bo i en omtyckt och skötsam förening som har god ekonomi och erbjuder gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet , parkeringsplatser, gemensam tvättstuga, cykelförråd samt extraförråd.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område som samtidigt har närhet till stadens puls, det bästa av två världar! I området finns närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, livsmedelsbutiker, gym, närsjukhus mm. För den sportintresserade finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter att tillgå i närområdet med bland annat golfbana, ridskola, simhall, och en uppsjö olika sporthallar.


Boarea
90.5 kvm
Avgift
5 510 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-19

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Bäckbornas Väg såldes av oss 2023-11-19. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bäckbornas Väg.

Boka värdering
Malou Maxe
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad