Bällstavägen 242A

Bällstavägen 242A


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Bällstavägen 242ABeckomberga— Bromma— Stockholm

Ljus och väldisponerad fyra i fint skick med härlig balkong helt utan insyn!

På andra våningsplanet i huset presenteras denna härliga fyra (omgjord trea) av genomgående hög standard. Detta hem är välplanerat och bjuder på stora sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp. Här finns ett stilrent renoverat kök med goda arbetsytor och ett socialt vardagsrum med plats för umgänge. Tre rymliga och lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Vidare finns ett rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Som om det inte det vore nog finns en väl tilltagen balkong i insynsskyddat läge. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Bo i en välskött och rutinerad förening med stor uteplats med grill, möjlighet att odla i pallar på gården, festlokal, god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och hög trivselfaktor bland de boende. Nära och kära som vill stanna över natten bor bekvämt i gästlägenheten.

Beckomberga är ett lugnt och barnvänligt område i Bromma som samtidigt har närhet till stadens puls, det bästa av två världar! I området finns närhet till kommunikationer, livsmedelsbutiker, närsjukhus mm. På kort avstånd från Beckomberga ligger Kyrksjön som är en utmärkt plats för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern och här erbjuds också ergonomisk löpning på Ängby IP:s löparbanor eller runt Kyrksjön/elljusspåret vid Åkeshov. I Norra Ängby ligger 4Hgården Björklunds Hage med fritidsgård och parklek där barn kan klappa kaniner, får och getter. Från fastigheten har man bra kommunikationer, lokala restauranger i närheten och matbutik över gatan.


Boarea
77 kvm
Avgift
4 524 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Bällstavägen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bällstavägen.

Boka värdering
Malou Maxe
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad