Beckomberga Skogsväg 2

Beckomberga Skogsväg 2

Slutpris

5 500 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Beckomberga Skogsväg 2


Slutpris
5 500 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

En av områdets bästa fyror! Ett hem i toppklass!

Med gavelläge på tredje våningsplanet i huset presenteras denna magiska fyra av genomgående hög standard. Detta hem är välplanerat och bjuder på stora sociala ytor, ett otroligt ljusinsläpp som skapar en harmonisk känsla och smakfulla exklusiva materialval. Här finns ett stilrent och modernt kök, ett socialt vardagsrum med plats för umgänge, tre rymliga och lättmöblerade sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Vidare finns ett större badrum med stilfulla material samt en extra wc. Som om det inte det vore nog finns en väl tilltagen balkong där solen kan avnjutas från dag till kväll. Ett perfekt hem för den större familjen eller de som vill bo med stora ytor och bra extrarum!

Bo i en välskött förening med solid ekonomi och hög trivselfaktor bland de boende. Byggnaderna uppfördes 2017 och erbjuder boenden av hög standard med tillhörande förråd för varje lägenhet samt cykel- och barnvagnsförråd på entréplan i huset och parkeringsplatser på fastigheten. Föreningen har både friköpt tomt och bergvärme vilket har en stor positiv inverkan på föreningens totalekonomi.

Beckomberga är ett lugnt och barnvänligt område i Bromma som samtidigt har närhet till stadens puls, det bästa av två världar! I området finns närhet till förskolor, skolor, kommunikationer,
livsmedelsbutiker, gym, närsjukhus mm. På kort avstånd från Beckomberga ligger Kyrksjön som är en utmärkt plats för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern och här erbjuds också
ergonomisk löpning på Ängby IP:s löparbanor eller runt Kyrksjöns elljusspår vid Åkeshov. I Norra Ängby ligger 4H-gården Björklunds Hage med fritidsgård och parklek där barn kan klappa kaniner, får och getter. För den sportintresserade finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter att tillgå i närområdet med bland annat golfbana, ridskola, simhall, och en uppsjö olika sporthallar. Det finns goda kommunikationer med buss 117 som tar en till Brommaplan på ca 5-7 minuter, åt ena hållet samt Spånga station åt det andra. Ni kan även promenera till Islandstorget eller Råcksta där ni hittar tunnelbanans gröna linje.


Boarea
85 kvm
Avgift
5 792 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-07-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Beckomberga Skogsväg såldes av oss 2023-07-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Beckomberga Skogsväg.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.