Din mäklare i Beckomberga

BeckombergaBesöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Beckomberga är ett grönt och lugnt område som är perfekt för precis alla, inte minst barnfamiljer. Det finns ett stort utbudet av parker, förskolor, skolor och daghem. Med härliga miljöer, äppelträd, skogsbackar och alléer är Beckomberga platsen för dig som vill bo nära naturen, endast 20 minuter med bil till Stockholms city. Nära till underbara restaurangen Bromma bistro som serverar otroligt god mat. I Beckomberga / Söderberga finns även två välsorterade matbutiker med generösa öppettider alla dagar i veckan. Här finns även ett fräscht gym samt en simhall och underbara Klockhusparken, perfekt för picknickar och lek för de små.

Kommunikationer

Vid området går buss 113, buss 115 samt buss 117 frekvent för transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan. Närmsta tunnelbanestation är Råcksta. Mer info finns på https://sl.se

Butiker och restauranger

I området finns en restaurang, pizzerior och thaikiosk. Vid Ängby Torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping med Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger ca 2,5 km bort.

Mäklare Beckomberga

Funderar du på att sälja din bostad i Beckomberga? Kontakta oss om du bor i Beckomberga och börja med att få din bostad värderad utav en fastighetsmäklare som verkligen kan Beckomberga. Vi är mäklarbyrån med flest genomförda försäljningar i Beckomberga.

Mäklaruhset Bromma


Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.