Din mäklare i Söderberga Allé

Söderberga AlléBesöksadress

Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Söderberga är ett trivsamt och mycket lugnt bostadsområde. Beläget i stadsdelen Bromma, i västra Stockholm. Här har du nära till naturen. Samtidigt har du inte långt till city och storstadspulsen.

Nöje och shopping

På promenadavstånd finns mataffärer, butiker och restauranger.
För ett ännu större affärsutbud finns Vällingby centrum. Eller om man snabbt tar bilen till Bromma Blocks.

Under sommarmånaderna har man nära till badplatserna Kanaanbadet (5 min med bil) med café och hopptorn samt Ängbybadet med minigolf, servering och camping. Söker man shopping finns Vällingby centrum inom promenadavstånd och populära Bromma Blocks med ett 70-tal butiker och restauranger öster ut längs Bällstavägen tillsammans med Bromma Flygplats.

Sport och fritid

I området kan du njuta av grönområdena runt Beckombergas trädgårdar, stora ängar, skogs- och strövområden där du kan fiska, bada och njuta av vacker natur. Här finns också närhet till flera olika gym.

Simhall, idrottsplats och Beckombergapark är lite av vad Beckomberga har att erbjuda. Kyrksjön och Judarna är trevliga naturområden med vandringsleder för längre promenader och motion.

Din mäklare i Söderberga

Funderar du på att sälja din bostad i Söderberga? Kontakta Mäklarhuset om du bor i Söderberga och börja med att få din bostad värderad utav en fastighetsmäklare som verkligen kan Söderberga och dess hustyper samt prisbilden.

Mäklaruhset Bromma


Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.