Almstigen 1

Almstigen 1

Slutpris

2 475 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Almstigen 1


Slutpris
2 475 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Områdets finaste lägenhet finns äntligen till salu!

Äntligen får jag presentera Ulvsundas finaste tvåa! Här erbjuds en nyrenoverad lägenhet med smakfulla materialval, helt redo för inflytt!

Du välkomnas in i hallen med gott om utrymme för avhängning och möts av en vacker grågrön tapet och akustikpanel. En platsbyggd garderob klädd i tapet från Versace. Badrummet är helkaklat i naturnära toner och med praktisk förvaring i kommod med kran, spegel med belysning, duschvägg och handdukstork i mattsvart. Vidare in i lägenheten har man ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsmöbel. Platsbyggd sänggavel i samma akustikpanel ger en röd tråd genom bostaden. Samma material följer med in i köket som har en varm grön färg och allt en mindre bostad kan behöva. Här har man diskmaskin, spis, kyl, frys, en modern cylinderformad köksfläkt och matbord med plats för två personer. Vidare har man ett stort socialt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från söderriktat fönsterparti. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp, tv-bänk och matbord med sittplatser. Bostaden har genomgående massivt furugolv som tillsammans med lägenhetens övriga färger gör det enkelt att sätta sin egen stil på inredningen. I övrigt är all el bytt till moderna kontakter och strömbrytare. Gott om förvaring finns i tillhörande källarförråd.

Att bo i BRF Lödaren är tryggt och stabilt. Det är en HSB-förening med god ekonomi och låg belåning. Här finns tvättstuga, hobbyrum och en underbar innergård för dess medlemmar att använda för sena sommarkvällar eller liknande. I området finns båtklubb och badbrygga, Ulvsunda slott ligger precis över gångbron och härliga promenad och löparspår runt om Ulvsundasjön. Kommunikationer finns i form av buss och tvärbana som tar er till Alvik eller vidare mot Solna C. Med en kort cykeltur bort finns Bromma Blocks med matbutiker, restauranger och butiker finns i stort utbud.
Detta är en lägenhet du inte får missa!

Anmäl intresse redan nu så berättar jag mer!


Boarea
41 kvm
Avgift
3 064 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Almstigen såldes av oss 2022-10-27. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Almstigen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.