Blackebergsplan 10

Blackebergsplan 10

Slutpris

2 900 000 kr


Bromma - Blackeberg— Bromma— Stockholm

Blackebergsplan 10


Slutpris
2 900 000 kr

Bromma - Blackeberg— Bromma— Stockholm

Stor hörnlägenhet om 71 kvm mitt på Blackebergs Torg! 55+ boende!

Varmt välkommen till Blackebergsplan 10 - en stor 2:a (möjlig 3:a) om 71 kvm på våning 3.

Fantastisk hörnlägenhet med stora fönsterpartier mitt på Blackebergs Torg. Välplanerad bostad med ett stort ljust kök med bra förvaring i över- och underskåp samt gott om arbetsyta. Utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn i arbetshöjd och micro. Här finns även utgången till den inglasade balkongen i västläge. Vardagsrummet är väldigt rymligt med plats för större soffgrupp, media-möbel, matgrupp och ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Detta rum går även att dela av om man skulle vara i behov att ytterligare ett sovrum eller kontor.

Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord och har bra förvaring i garderober. Stort badrum i kakel och klinker utrustat med WC, handfat, spegel, dusch, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt förvaringsskåp. Välkomnande stor hall med plats för avhängning samt bra förvaring i flertalet garderober. Bostaden har ett genomgående gott skick med goda förvaringsmöjligheter, samt källarförråd.

BRF Höjdpunkten är en +55 förening, minst en medlem per lägenhet skall ha fyllt 55 år. Attraktivt läge mitt på Blackebergs Torg. Nedanför lägenheten nås tunnelbana (grön linje), närlivs och restauranger. Mycket trivsam förening som erbjuder en välvårdad tvättstuga med nyare maskiner, stort cykelrum, rymliga förråd samt en välanvänd föreningslokal som kan hyras för stora middagar etc. Ni har även tillgång till ett övernattningsrum för era gäster. I föreningen anordnas olika fester, bokklubb samt andra aktiviteter för medlemmarna. I avgiften ingår värme, vatten, basutbud tv från Comhem samt bostadstillägg i föreningens försäkring. Denna lägenhet vill ni inte missa!

Välkommen på visning!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
71 kvm
Avgift
4 321 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 11 (Hiss finns)
Såld
2022-03-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Blackebergsplan såldes av oss 2022-03-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Blackebergsplan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.