Dartanjangs gata 14 / Bromma- Annedal / Bromma / Stockholm / Nyproduktion

Slutpris
3 295 000 kr
Referensnummer
179 551
Boarea
86 kvm
Avgift
4 896 kr/mån
Såld
2014-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dartanjangs gata 14 såldes av oss 2014-09-16. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma- Annedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad 3:a med härlig balkong om ca 9 kvm i bästa sydvästläge! Hörnlägenhet med fönster i två väderstreck. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende med allt man kan önska och lite till. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och inredning i stilren design. Garage finns i huset och fastigheten är trevligt belägen mellan två av områdets fina parker, Lönnebergaparken och Annedalsparken. Närhet till både Bromma Blocks och Sundbybergs centrum. Lägenheten säljs på ritning med tillträde den 25 november 2014. Ring mäklaren för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.