Dartanjangs Gata 62, 3 tr

Dartanjangs Gata 62, 3 tr

Slutpris

5 750 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Dartanjangs Gata 62, 3 tr


Slutpris
5 750 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Välplanerad och ljus fyrarummare med stor inglasad balkong, två badrum och brf med god ekonomi!

~ACCEPTERAT PRIS~
- Högt upp i huset med genomgående ljusinsläpp
- Väldisponerade kvadratmeter med öppen planlösning
- Stor inglasad balkong i soligt västerläge med lummig utsikt över koloniträdgård
- Fransk balkong i österläge mot gård
- 2 st badrum med bad- och duschmöjligheter
- Tillhörande källarförråd
- Garagemöjligheter med laddplatser
- Brf med imponerande god ekonomi och låg belåning (årsreodovisning 2020)
- Lugn återvändsgata
- Familjevänligt läge med närhet till förskolor, skolor, grönområden och lekplatser
- Närhet till Sundbyberg, butiker, restauranger, kommunikationer (bl.a kommande tvärbanans Kistagren) samt Bromma Blocks.

Varmt välkommen till en av Annedals absolut bästa fyrarummare. Detta är en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende och boendemiljö. Här finns många fördelar som bör lyftas fram. Till höjdpunkterna hör en kvadratsmart planlösning som disponeras av ett välutrustat kök i social planlösning mot ett stort och ljust vardagsrum, en stor inglasad balkong med underbart eftermiddags- och kvällsljus under sommartid, tre rymliga sovrum, ett badrum med badkar och ett annat som är försett med dusch och som är perfekt placerat i hallen.

Utöver detta finns perfekta förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober, klädkammare samt det tillhörande källarförrådet. Tack vare att bostaden är högt upp i huset och har stora fönsterpartier med genomgående riktning så upplevs denna bostad som både ljus och luftig.

BRF Chateau Mattis är en skötsam bostadsrättsförening som har god ekonomi, amorterar flitigt på sina lån (årsredovisning 2020) och som dessutom har haft en avgiftsfri månad 2021. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är källarförråd, cykelställ, barnvagnsförvaring, parkeringsgarage med 51 st platser (14 st laddplatser), gemensamhetslokal, miljörum.

På denna adress drar man nytta av alla fördelar som Annedal och närområdet har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden, Bällstaån, skolor och förskolor. Ett kort gångavstånd bort ligger även Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Dessutom är bostaden mycket nära den kommande tvärbanestationen i Solvalla.

Missa inte chansen att köpa denna optimala fyrarummare på attraktiv adress! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mathias vid intresse/frågor.


Boarea
96 kvm
Avgift
5 185 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2022-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.