Drottningholmsvägen 284, 2,5 tr / Bromma - Stora Mossen / Bromma / Stockholm

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
127 361
Boarea
24 kvm
Avgift
1 308 kr/mån
Såld
2014-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen 284, 2,5 tr såldes av oss 2014-03-13. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Stora Mossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Drottningholmsvägen 284. Här har ni nu möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet i fastighet från 1938. Lägenheten har en egen härlig takterrass i soligt sydvästläge.

Trevligt planerad 1:a med ett mysigt sovloft. Vitt Ballingslövkök med hög maskinell standard och ett helkaklat duschrum i svart och vitt. Från köksdelen nås den stora takterrassen med sol större delen utav dagen. Vardagsrumsdel med plats för soffa och matbord.

En kort promenad tar dig till mysiga Abrahamsberg där bl.a. ICA-butik och tunnelbana finns. För avkoppling och rekreation rekommenderas Lillsjöns fina promenadstråk.

Privata visningar efter överenskommelse med Richard Sörman.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.