Drottningholmsvägen 284 1tr. / Bromma / Stockholm

Slutpris
2 775 000 kr
Referensnummer
165 825
Boarea
48 kvm
Avgift
2 617 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen 284 1tr. såldes av oss 2014-04-01. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Juridisk person får köpa !!!

Varmt välkomna till Drottningholmsvägen 284. Här har ni nu möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet i fastighet från 1938.

Trevligt planerad 3:a där kvadratmeterna har utnyttjats på bästa sätt. Vitt Ballingslövkök med hög maskinell standard, ett helkaklat duschrum i svart och vitt samt två trevliga sovrum. Lgh går enkelt att göra om till en rymlig 2:a.

Föreningen godkänner att den nya ägaren får bygga en altan i anslutning till lägenheten. Bygglov för altanen finns ej i dagsläget utan får ansökas och bekostas av den nya ägaren.

En kort promenad tar dig till mysiga Abrahamsberg där bl.a. ICA-butik och tunnelbana finns. För avkoppling och rekreation rekommenderas Lillsjöns fina promenadstråk.


Välkommen på visning!

Richard Sörman 0708-665 302

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.