Elias Lönnrots Väg 5, 1 tr / Bromma-Blackeberg / Bromma / Stockholm

Nyrenoverad toppentrea!

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
105 439
Boarea
71 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elias Lönnrots Väg 5, 1 tr såldes av oss 2014-10-05. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma-Blackeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fast pris 2, 1 miljoner, först till kvarn... Attraktivt belägen på en lugn gata i gröna Blackeberg finner ni detta tilltalande renoverade 3:a på 71 väldisponerade kvadratmeter med generös, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här njuter du av den lugna gårdsutsikten från balkongen i söder. Genomgående vackert ekparkettgolv och helt nytt kök med fullständig maskinell utrustning och bra med skåpförvaring. Två fina och ljusa sovrum och med bra garderobsförvaring. Härligt helkaklat, stambytt badrum med vackert tassbadkar. Snabbt tillträde ok. Välkommen på visning önskar Lheif Dusthall!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.