Galonvägen 21

Galonvägen 21

Slutpris

2 800 000 kr


Bromma-Riksby— Bromma— Stockholm

Galonvägen 21


Slutpris
2 800 000 kr

Bromma-Riksby— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD GAVEL 2:A I TOTAL RENOVERINGSBEHOV I POPULÄR FÖRENING MED OTROLIGT GOD EKONOMI!

- Gavelläge
- Lugn gata i ostört läge
- Rymlig balkong med sol från morgon till kväll
- Stambyte utfört 2021
- Totalrenovering behövs
- Mycket ljusinsläpp
- Vädringsfönster i badrum
- Fint stengolv i Ölandskalksten
- Klädkammare
- Externt källarförråd
- Flexibelt tillträde
- Möjlighet till justering av planlösning (se alternativ planlösning)
- Stambyte genomfört
- En av Stockholms största föreningar med 558 lägenheter
- Välskött förening med god ekonomi och låg belåning på ca 2394 kr/kvm.
- Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg och Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana med ca 15 min in till city.
- Närhet till Lillsjön och kollonilottsområde

(Lägenheten är i behov av totalrenovering)

Söker ni efter det perfekta boendet med bästa möjliga förutsättningar till att renovera? I så fall har ni hittat rätt! Varmt välkommen till denna välplanerade och optimala tvårummare i populära Riksby! Här har vi en bostad för dig/er som vill flytta in i en av Brommas bästa föreningar och skapa ert egna drömboende! Denna bostad har mycket att erbjuda! Till höjdpunkterna hör en trevlig och rymlig balkong i soligt söderläge med utsikt mot den grönskande gården, ett stort och ljust vardagsrum med ett stort fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp, praktiskt kök med fönster ovanför diskho med möjlighet till att ta ner väggen som delar av köket mot matsalen för ett större och luftigare rum, ett stort sovrum samt ett helkaklat badrum med vädringsfönster.

BRF Brickbandet är en av Brommas mest skötsamma föreningar. Föreningen har en mycket välskött ekonomi och en låg belåningsgrad om ynka ca 2400 kr / kvm. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är tvättstuga
belägen på intilliggande Dukvägen 24 och är bokningsbar via internet. Tvättmöjlighet dygnet runt samt sju stycken "drop-in" Miele tvättpelare. Här finns 17 tvättmaskiner. Vidare finns två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning för 400 kr / dygn, cykelrum samt barnvagsförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd om 5-7 kvm.

Här bor du i hjärtat av populära Riksby med allt du behöver inom kort promenadavstånd. Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid till exempel Judarns Naturreservat och Lillsjön. Centralt läge vid Abrahamsberg eller Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice. På bara 15 minuter befinner ni er i Stockholms innerstad.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information !
Med vänlig hälsning Alexandra Mäklarhuset 0707 86 88 89


Boarea
51 kvm
Avgift
2 985 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.