Grundläggarvägen 10 / Bromma- Abrahamsberg / Bromma / Stockholm

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 635 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grundläggarvägen såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Grundläggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma- Abrahamsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen, en fin 4:a till salu i de lugna lummiga kvarteren på höjden i Abrahamsberg. Välplanerade 83 kvm med solig balkong i s/v och 3 bra sovrum. Lugnt läge i kanten av stort grönområde med uteplats och klätterträd på gården. Välskött och stambytt fastighet från 1940 med bla fjärrvärme och renoverade fönster.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.