Sök Meny
Såld

Stockholm / Bromma - Nockebyhov / Gubbkärrsvägen 19 A, 5 tr

Fantastisk 3:a med inglasad balkong! Högt upp i huset!

Bli först med att flytta in i denna fantastiska lägenhet med rymlig inglasad balkong. Bostaden är just nu under produktion och tillträde är möjligt from 26/1-2017. Högt upp i huset med ett lugnt läge!

Ett lyxigt boende långt utöver det vanliga, bra välplanerad lägenhet högt upp i huset med en trevlig balkong söderläge!

Bra planerad ljus lägenhet med stilrent fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Utgång till den underbara balkongen. Två bra sovrum med bra förvaring. Fräscht helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare som är placerad under en praktisk arbetsbänk med bra förvaring i väggskåp ovan. Lägenheten är under produktion, visas och säljs på ritning.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Visning kan ske på mäklarkontoret.

Närhet till grönskan, vackra sevärdheter som Drottningholms slott, Judarskogens naturreservat samt lilla populära ön Kärsön i Mälaren. Ta en härlig strand promenad eller promenera vandringsstigen runt Kärsön för att stanna och njuta på öns västra sida och beskåda den magnifika utsikten mot Drottningholms slott. För den mer aktive så ta dig istället till den norra sidan där du har Sveriges största frisbee golfbana eller varför inte sätta dig och njuta på gamla Brostugan, café och restaurang sedan 1932.

För den golfintresserade så finns Drottningholms golfklubb i härlig slottsmiljö och storslagen natur.

När du vill bada så ta dig till Ängbybadet, den populära stora badplatsen vid Mälarens strand med två sandstränder och gräsmattor samt omklädningsrum, toaletter och servergin. Intill badet finns en vattenrutschbana.

I närheten finns Bromma blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter.

Mycket bra kommunikationer. Strax nedanför husen så har du bussplats som tar dig till Brommaplan på några minuter som är en knutpunkt till ett flertal busslinjer samt T-banans gröna linje. Nockebybanan tar dig till Alvik. Tvärbanan går till Alvik eller andra hållet så kommer du till Solna eller sickla. I Alvik har du T-banans gröna linje och många busslinjer som tar dig vidare i olika riktningar.

Sponsrade länkar
Stockholm / Bromma / Nockebyhov
Gubbkärrsvägen 19 A, 5 tr
Slutpris: 4 350 000 kr
Boarea: 78 kvm
Avgift: 4 710 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 5 av 6
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma /
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!