Gustavslundsvägen 165

Gustavslundsvägen 165

Slutpris

3 300 000 kr


Bromma- Alvik— Bromma— STOCKHOLM

Gustavslundsvägen 165


Slutpris
3 300 000 kr

Bromma- Alvik— Bromma— STOCKHOLM

Härlig 2:a om 51 kvm - belägen i populära Alvik!

Varmt välkomna till denna trivsamma 2:a om 51 kvm belägen i populära Alvik! Här finner ni en ljus och öppen lägenheten i insynsfritt läge fördelat på 51 välplanerade kvadratmeter. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket ger en härlig social samvaro och genom bara ett kliv ut via vackra pardörrar kommer ni till bostadens trevliga smidesbalkong i lummigt sydläge. Balkongen rymmer sittgrupp och flertalet gröna växter på golv och balkongräcke som flyter ihop fint med den härliga grönskan i bakgrunden. Vidare finner ni ett nybyggt och modernt kök med bra förvaring i flertalet skåp och lådor bakom vita fronter och plats med matbord för ca 4-6 personer. Ett rofyllt sovrum med klädkammare och via en speglad fin dörr kommer ni in till ett stort badrum. Bo nära Alviks Torg med bra kommunikationer, butiker, restauranger m.m. samt promenadavstånd till härliga natursköna områden vid vattnet.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
2 650 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.