Karen Blixens Gata 5

Karen Blixens Gata 5

Slutpris

5 950 000 kr


Bromma— Stockholm

Karen Blixens Gata 5


Slutpris
5 950 000 kr

Bromma— Stockholm

Välplanerad fyra högt upp i huset med stor balkong och utsikt mot grönskan!

- Högt upp i huset
- Hög standard
- Utsikt över Mälaröarnas trädkronor
- Optimal planlösning med 3 sovrum
- Stort välutrustat kök med öppen planlösning
- Välskött och äkta BRF som har god ekonomi
- Bostäder som denna kommer sällan ut på marknaden
- Tillhörande rymligt förråd
- Övernattningsrum i föreningens hus
- Fri parkering i området
- Minuters promenad till skog, naturreservat, vatten, bryggor och badplatser

Varmt välkommen till Karen Blixtens Gata 5 och denna familjevänliga fyrarummare i omtyckta och natursköna Blackeberg!

Med denna bostad finns mycket som är värt att lyfta fram. Här bor du med naturen som din närmsta granne, här har ni nämligen utsikt över Mälaröarnas trädkronor. Här finner du en välplanerade fyra som är byggd 2014, med närhet till bad i Mälaren, sköna promenader i Grimstaskogen samt goda kommunikationer som tar dig snabbt in till stan vilket skapar en god livskvalitet. Fastigheten är belägen i ett lugnt och lummigt område. Då lägenheten är högt upp i huset är den även fri från insyn!

Lägenheten har en optimal och öppen planlösning vilket skapar en social rymd. Välkomnande hall innanför lägenhetens säkerhetsdörr med klinkergolv och ljusa väggar och härifrån når man lägenhetens rymliga klädkammare med god plats för förvaring. En stor och social planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet, stor och härlig balkong med strålande utsikt mot grönska, tre sovrum med stora fönsterpartier med fri utsikt mot naturen som ger ett vackert ljusinsläpp till hela lägenheten , ett stort badrum utrustat med både tvätt- och torktumlare samt en separat gäst-WC med badkar. I hallen når man även lägenhetens rymliga klädkammare med god plats för förvaring. Till lägenheten hör ett förråd i källar-/entréplanet. I huset finns hiss som tar dig hela vägen ner till garaget. Lediga parkeringsplatser och garageplatser finns!

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi. Brf Kvarnhjulet innehar fastigheten Europén 1 och upplåter sammanlagt 176 lägenheter med bostadsrätt. Marken upplåts med tomträtt och omfattar husen på Karen Blixens gata 5-15 samt garage och parkeringsplatser.

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet, eller Ängbybadet och dess båtklubb. Du tar dig in till innerstadspulsen på ca. 25 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Vill ni få chansen på en av Blackebergs mest eftertraktade bostad? Varmt välkomna att kontakta mig för mer information redan idag!
Vänliga hälsningar Alexandra Tyledal
Mäklarhuset Bromma 0707 86 88 89


Boarea
107 kvm
Avgift
5 405 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 12 (Hiss finns)
Såld
2022-02-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.