Karlsbodavägen 44

Karlsbodavägen 44

Slutpris

3 760 000 kr


Bromma— Stockholm

Karlsbodavägen 44


Slutpris
3 760 000 kr

Bromma— Stockholm

Ett sjönära boende med vattenbrynet som närmsta granne!

Ett sjönära boende med vattenbrynet som närmsta granne. Generös altan som rymmer plats till både matsalsgruppen och solstolar. Breda fönsterpartier i såväl kök som vardagsrum bjuder till ett rikligt ljusinsläpp av solens strålar som speglats mot vattenytan. Här kan du se vatten bli till is för att sedan spricka upp och välkomna vårens växtrike, sommarens och höstens färger, det rika fågel-och djurlivet. En rymlig trea med kök som rymmer köksbord samt ett vardagsrum med plats för både matsalsbord, större soffgrupp, mediamöblemang och gott om plats till familj och vänner. En genomtänkt planlösning med separerade sovrum i olik storlek.
Ett bekvämt och hemtrevligt boende med villakänsla med moderna materialval och behaglig färgsättning precis invid Bällstaån. Föreningens har ett eget trädäck med tillhörande utemöbler och en lekplats för barnen. Nedanför trädäcket passerar strandpromenaden som anlagts vid vattnet och bryggan med föreningens egna båtplatser.
En minuts promenadavstånd till den nyöppnade tvärbanelinjen samt närhet till övriga kommunikationer i form av tunnelbana, buss och pendeltåg.
Sammantaget en lägenhet i mycket gott skick, i lugna familjekvarter med närhet till vattnet som nu kan bli din. Välkommen på visning!


Boarea
96 kvm
Avgift
5 885 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns)
Såld
2015-02-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.