Karlsbodavägen 44 / Bromma / Stockholm

Ett sjönära boende med vattenbrynet som närmsta granne!

Slutpris
3 760 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
5 885 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns)
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsbodavägen såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Karlsbodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett sjönära boende med vattenbrynet som närmsta granne. Generös altan som rymmer plats till både matsalsgruppen och solstolar. Breda fönsterpartier i såväl kök som vardagsrum bjuder till ett rikligt ljusinsläpp av solens strålar som speglats mot vattenytan. Här kan du se vatten bli till is för att sedan spricka upp och välkomna vårens växtrike, sommarens och höstens färger, det rika fågel-och djurlivet. En rymlig trea med kök som rymmer köksbord samt ett vardagsrum med plats för både matsalsbord, större soffgrupp, mediamöblemang och gott om plats till familj och vänner. En genomtänkt planlösning med separerade sovrum i olik storlek.
Ett bekvämt och hemtrevligt boende med villakänsla med moderna materialval och behaglig färgsättning precis invid Bällstaån. Föreningens har ett eget trädäck med tillhörande utemöbler och en lekplats för barnen. Nedanför trädäcket passerar strandpromenaden som anlagts vid vattnet och bryggan med föreningens egna båtplatser.
En minuts promenadavstånd till den nyöppnade tvärbanelinjen samt närhet till övriga kommunikationer i form av tunnelbana, buss och pendeltåg.
Sammantaget en lägenhet i mycket gott skick, i lugna familjekvarter med närhet till vattnet som nu kan bli din. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.