Kratsbodavägen 44 A, 5 tr

Kratsbodavägen 44 A, 5 tr

Slutpris

4 150 000 kr


Bromma / Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 44 A, 5 tr


Slutpris
4 150 000 kr

Bromma / Mariehäll— Bromma— Stockholm

Högt upp i huset, två balkonger och magisk utsikt!

- Två balkonger i olika väderstreck
- Högt upp i huset med fri utsikt
- Öppen planlösning
- Exklusiva materialval och tillval
- BRF äger marken och har stabila intäkter
- Tillgång till två gemensamma takterrasser
- Stenkast från Sundbyberg!

Jag vill stolt presentera en av Mariehälls mest attraktiva tvårummare, belägen högt upp i huset i populära BRF Alprosen. Denna bostad erbjuder mycket utöver det vanliga! Till höjdpunkterna finner ni två balkonger i söder och västerläge som bjuder på sol nästan hela dagen fram till kväll. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder på en stor, lättmöblerad och väldisponerad yta. Här finns även ett stort badrum med tvätt- och torktumlare, ett rymligt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och ett praktiskt förråd/klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter.

BRF Alprosen är en stor och stabil förening som äger marken, har mycket pengar i kassan (årsredovisning 2019), samt har stabila intäkter från lokaler och garageplatser. Via föreningen har man tillgång till två gemensamma takterrasser, cykelparkering på gårdsplan, miljörum, poolbil som medlemmarna får hyra. Utöver detta har föreningen 52 st garageplatser och 2 st parkeringsplatser.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel.

Missa inte chansen att köpa ett exklusivt och helt unikt boende! Kontakta mäklare Mathias för frågor/intresse redan idag!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 768 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5
Såld
2021-03-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.