Kratsbodavägen 55, 2 tr

Kratsbodavägen 55, 2 tr

Slutpris

3 300 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 55, 2 tr


Slutpris
3 300 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Ljus gaveltvåa med söderbalkong och omgiven av grönska, belägen i mycket lågt belånad förening!

- Låg avgift!
- Optimal planlösning och gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Mycket lågt belånad förening (Endast 887 kr/kvm enligt årsredovisning 2020!)
- Balkong i söderläge med lummig utsikt mot trädgård och skogsdunge
- Fiskbensparkett och charmiga originaldetaljer
- Vindsförråd ingår
- Förening har intäkter från lokal
- Parkeringsmöjligheter och gästparkeringar i föreningen
- Föreningen äger marken
- Kort gångavstånd till Sundbyberg

Är du på jakt efter en välplanerad tvårummare i en förening som erbjuder stabilitet, låga avgifter och som är belägen i ett attraktivt område? Då har du kommit rätt. Varmt välkommen till Kratsbodavägen och denna charmiga tvårummare som har mycket bra att erbjuda! Bland höjdpunkterna finns ett stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, lättmöblerade ytor, fiskbensparkett och utgång till en solig söderbalkong mot trädgård med sol större delen av dagen under sommartid.

Vidare finns ett rymligt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring, ett riktigt kök med plats för matgrupp och generösa arbetsytor samt förvaringsutrymme. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med badkar och vädringsfönster. Denna bostad präglas av ljus och begränsad insyn tack vare grönskan utanför samt det generösa avståndet till grannhusen.

BRF Trofastheten 1 är en skötsam förening som äger marken samt har god ekonomi, mycket låg belåning (senaste årsredovisning) och även intäkter från lokal. Gemensamma utrymmen som erbjuds är tvättstuga, bastu, cykelrum samt tillgång till 10 parkeringsplatser (Ca 2 personer i kö 2022-05-04), varav 3 st är gästparkeringar. Nuvarande ägare nyttjar även ett vindsförråd.

I Mariehäll bor du med en perfekt blandning av natur och stadsliv. Några steg bort från bostaden finner man Bällstaån och trevliga promenadstråk. Bara några minuters promenad bort är Sundbyberg C med dess rika utbud av butiker, restauranger och utmärka kommunikationsmedel.

Missa inte chansen att köpa en perfekt tvårummare i en av Mariehälls bästa föreningar! Hör av dig till mäklare Mathias Odehag redan idag vid intresse.


Boarea
53 kvm
Avgift
2 550 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.