Margretelundsvägen 84, 4 tr / Bromma - Traneberg / Bromma / Stockholm

Sjöutsikt - Utan insyn

Slutpris
3 900 000 kr
Referensnummer
106 445
Boarea
91 kvm
Avgift
4 084 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Margretelundsvägen 84, 4 tr såldes av oss 2014-08-14. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Traneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i fastigheten på en lugn gata i natursköna Traneberg finner ni denna tilltalande gavel 4:a med hiss på 91 väldisponerade kvadratmeter och lägenhet sällan till salu. Här hänförs du av sjöutsikten från kök/matsal, sovrum och balkongen, helt utan insyn. Mycket privat belägen i modern och välskött förening med eget garage. Idag ett stort kök men nedtagen vägg som går att sätta upp för att skapa en fyra igen. Fina sovrum med bra plats för dubbelsäng i alla rum. Härligt badrum med fönster och tvättmaskin samt extra separat wc. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning önskar Lheif Dusthall!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.