Nipfjällsvägen 10, 1 tr / Bromma - Traneberg / Bromma / Stockholm

Nyrenoverad topptvåa!

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
93 158
Boarea
62 kvm
Avgift
2 519 kr/mån
Driftkostnad
244 kr/mån
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nipfjällsvägen 10, 1 tr såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Bromma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Traneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I modern fastighet på en lugn återvändsgata i natursköna Traneberg finner ni detta tilltalande och renoverade hörn 2:a med hiss på 62 väldisponerade kvadratmeter. Topp renoverat kök med högkvalitativ maskinell utrustning. Renoverat badrum med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lugn och avkopplande atmosfär och grön utsikt mot tallar och björk samt lite sjöglimt. Attraktivt belägen i modern och välskött förening med låg belåning och 6 hyresrätter kvar. Snabbt tillträde ok. Välkommen på visning önskar Marielle Eriksson!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.