Nockeby Backe 2G

Nockeby Backe 2G

Slutpris

6 800 000 kr


Bromma— Stockholm

Nockeby Backe 2G


Slutpris
6 800 000 kr

Bromma— Stockholm

OSLAGBAR 4A HÖGST UPP I HUSET MED STOR BALKONG OCH SMAKFULLA TILLVAL!

- Sällan till salu
- Högst upp i huset (vån 4/4)
- Rymlig balkong i söderläge
- Stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden
- Hög genomgående standard
- Optimala förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Genomtänkt planlösning och smakfulla materialval
- Lediga garageplatser finns
- Tillhörande externt källarförråd
- Äkta BRF som äger marken
- Skötsam och trivsam BRF med god ekonomi

Nu presenterar jag stolt denna drömfyra i helt insynsskyddat läge helt utöver det vanliga! Bostaden är belägen högst upp i huset på eftertraktade Nockeby Backe 2G i Nockebyhov och har ett mycket fint skick då bostaden tagits väl omhand av nuvarande ägare, ni kan alltså flytta in och börja trivas direkt!

Denna bostad är för dig som ställer högra krav på ditt boende såväl som boendemiljö! Här finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna finns bland annat en rymlig balkong i ljuvligt och soligt läge. Vidare finns det ett stort och lättdisponerat vardagsrum med öppen planlösning mot det minimalistiska och fullt utrustade köket. Här kan hela familjen samlas och umgås! I bostaden finns tre stora sovrum som är smart placerade i bostaden och kan nyttjas som exempelvis sovrum eller arbetsrum. Två rymliga badrum varav ett är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare och klätt i stora vackra kakelplattor, detta badrum ger känslan av att vara i ett exklusivt hotellbadrum! Utöver detta bjuder bostaden på ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och mycket förvaring i såväl garderober i hallen, såväl som i de höga garderoberna i sovrummen. Utöver den goda förvaringen i bostaden så finns även ett tillhörande stort källarförråd. Tack vare att lägenheten ligger längst upp i huset har bostaden ett utmärkt ljusinsläpp från två väderstreck och de fräscha ytskikten ger ett stilrent intryck! Detta är ett boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här har vi en lägenhet som inte har lämnat något åt slumpen och har alla bekvämligheter som förenklar vardagen, den måste helt enkelt upplevas på plats!

Här bor ni i ett lugnt läge intill grönska i en välskött förening med garage i huset som ni tar er till direkt via hissen. Närhet till goda kommunikationer, grönområden, flera mysiga promenadstråk, matbutiken Garpes och klippbad på gångavstånd.

Varmt välkomna att höra av er till mig för frågor!
Med vänliga hälsningar, Alexandra Mäklarhuset Bromma 0707 86 88 89


Boarea
98 kvm
Avgift
5 249 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-02-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.