Sobelgränd 1

Sobelgränd 1

Slutpris

8 000 000 kr


Stora mossen— Bromma— Stockholm

Sobelgränd 1


Slutpris
8 000 000 kr

Stora mossen— Bromma— Stockholm

LJUS & VÄLPLANERAD 3:A MED STOR SOLIG TERRASS I EFTERTRAKTADE STORA MOSSEN!

- SÄLLAN TILL SALU
- MAGISK SOLDRÄNKT TERRASS OM CA 30 KVM
- BÄSTA LÄGET I HELA FÖRENINGEN
- GAVELLÄGE MED FÖNSTER I 3 VÄDERSTRECK

Med stolthet får jag nu lov att presentera en av de få eftertraktade exklusiva takterrassvåningarna om 79kvm, i populära Stora Mossens Trädgårdsstad. Varmt välkommen till Sobelgränd 1 och denna inbjudande och perfekt planerade lägenhet med en oslagbar terrass i ogenerat läge med sol hela dagen!

Här erbjuds en fantastisk bostad om 3 rum och kök med en förstklassig planlösning om 79 m3 högst upp i huset med en stor terrass. Ett generöst vardagsrum, två väldisponerade sovrum, ett kontor, välplanerat kök med bra förvaringsmöjligheter samt fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare gör utformningen av denna välplanerade lägenhet exemplarisk. Gavelläge med fönster i tre väderstreck skänker hela bostaden ett fantastiskt ljus som ger känslan av utomhus där man varje dag möts av himmelen som utsikt.

Från det underbara vardagsrummet tar du dig till den otroliga terrassen som bjuder in till grillkvällar där god plats för sittplatser erbjuds och för den soldyrkande även perfekta möjligheter för solsängar. Har du gröna fingrar utlovas även god plats för alla dina växter att frodas. När solen lyser som allra starkast kommer vikarmsmarkisen och förlänger dagen på terrassen ytterligare. Denna fantastiska bostadsrätt erbjuder alltså allt man önskar med en villa utan att behöva tänka på underhåll och gräsklippning.

Lägenheten ligger vackert belägen i grönskande Stora Mossens Trädgårdsstad med privat park med lekplats, pingisbord och grönytor. Området ligger mitt emellan Stora Mossens Koloniträdgårdsförening och Stora Mossens IP med utegym, löparbana, ishallar, idrottshallar och fotbollsplaner där fina promenadstråk även erbjuds. Med en lägenhet som utstrålar fullklassig lyx med påkostade materialval och helglasade väggar skapas helt enkelt den perfekta balansen av det moderna och hemtrevliga.

Här bor ni i populära, lugna och barnvänliga Stora Mossen med sitt centrala men ändå skyddade läge i Västerled. Välrenommerade förskolor och skolor i absolut närhet. Citynära med ca 10 minuters pendlingsavstånd. Promenadavstånd till tunnelbana, Nockebybanan, tvärbanan, Äppelviken, Ålstensgatan, Ålstensfältet och Solviksbadet. Buss 124 stannar var 15e minut i närhet till huset och tar dig smidigt till Alvik/Abrahamsberg.

Exklusiva terrassvåningar som denna växer inte på träd och erbjuder ett hem med kvaliteter utöver det vanliga. Helt enkelt ett boende för den som värdesätter kvalitet och läge på samma gång.

Välkommen att höra av er för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073-506 21 58


Boarea
79 kvm
Avgift
7 578 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-05-12

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Sobelgränd såldes av oss 2024-05-12. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Sobelgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.