Söderberga allé 54, 1 tr / Bromma - Söderberga allé / Bromma / Stockholm

Möjlig 3:a med stor potential och balkong!

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 141 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-04-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Söderberga allé är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning söndag 22/4 kl. 13:00-14:00 och måndag 23/4 kl. 17:30-18:00! Unikt tillfälle att förvärva en bostad med stor potential. Renoveringschans - här finns det möjlighet att skapa ditt nästa drömboende. En trevlig 2:a om 74 kvadratmeter som kan göras om till en bra 3:a (se alternativ planlösning). Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med direkt utgång till den mysiga balkongen som ger utrymme för gott om möblemang. Vidare finner du ett väl tilltaget sovrum, ett ljust och trivsamt kök med plats för matgrupp för ca 4-6 personer samt ett badrum med bekvämligheter som tvättmaskin. Bostaden har stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp igenom hela lägenheten. Bra med förvaring via en klädkammare samt ett externt förråd på vinden. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband. Mycket populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, matbutik, grönområden och promenadstråk. På gångavstånd når du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat affärer, restauranger och biograf.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration