Din mäklare i Vällingby - Hässelby-Spånga

Mäklarhuset Vällingby - Hässelby-SpångaBesöksadress

Spånga Torg 4, Spånga

Om det är något vi vet, är det att vi alla ska någonstans.
Vi finns här för dig under hela processen, när du är på väg mot något för just dig.
På vårt mäklarkontor för Vällingby-Hässelby-Spånga hittar du mäklare med stort engagemang och mångårig erfarenhet av att hjälpa våra kunder till en lönsam bostadsaffär. Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i Vällingby och Hässelby så finns våra mäklare som en trygg partner genom hela bostadsaffären.

Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Förutom god lokalkännedom, är vi drivna och resultatinriktade. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Välkommen in för rådgivning för just din bostadsaffär.

VÅRA MÄKLARE - LOKALA EXPERTER I VÄLLINGBY OCH HÄSSELBY

Våra mäklare är lokala experter och vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Några exempel på områden vi är specialister på är Vällingby, Hässelby Gård, Hässelby Norra Villastad, Hässelby Strand, Hässelby Södra Villastad, Kälvesta, Nälsta och Råcksta. Dessa områden känner vi till väldigt väl och har många nöjda kunder, flera intressenter och bostadsförsäljningar där.

Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har resulterat att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass. Kontakta någon av våra fastighetsmäklare för ett förutsättningslöst möte, få en kostnadsfri värdering av nuvarande bostad eller om du bara har en fundering om den lokala bostadsmarknaden.

Mäklaruhset Vällingby - Hässelby-Spånga
Mer från oss


Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Vällingby - Hässelby-Spånga Spånga Torg 4, Spånga

VI HJÄLPER DIG VÄRDERA, SÄLJA OCH KÖPA BOSTAD


Som din mäklare i Vällingby och Hässelby har vi koll på bostadsmarknaden och allt annat som händer i området. Vi sätter alltid våra kunders önskemål och behov främst. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadsannonser och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Vällingby/Hässelby.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.