Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Hässelby

Mäklarhuset i Hässelby är lokala entreprenörer och bostadsspecialister. Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till lyckade bostadsaffärer.

Vi kan Hässelby

Områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor och restauranger som är bra.
Vi träffar dagligen människor som vill flytta till Hässelby. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenska kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss kan du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och mäklarhuset Smart annonsering som med intelligent teknik matchar mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler spekulanter och sticka ut i bruset.

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Vällingby - Hässelby har 4,5 av 5 i betyg

Läs våra 96 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 70
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering