Söderberga Allé 46

Söderberga Allé 46


Söderberga Allé— Bromma— Stockholm

Söderberga Allé 46



Söderberga Allé— Bromma— Stockholm

Välplanerad bostad med balkong i lugnt läge!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a (möjlig fyra) om 86 kvadratmeter.
Denna bostad är fördelad på kök med utrymme för matplats för flera, rymligt och ljust vardagsrum, två stycken sovrum, badrum samt gott om förvaring i både klädkammare och förråd.

När vi öppnar dörren möts vi av en lång och ljus hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren samt två ordentliga förrådsutrymmen för ytterligare klädförvaring. Vidare in i bostaden finner vi det ljusa och moderna köket. Här finns gott om förvaring i form av både över- och underskåp med vita luckor. Utrustad med diskmaskin, ugn med spishäll samt kombinerad kyl och frys. Här finns det plats för större matgrupp och gott om arbetsyta för den som gillar matlagning eller bak. Från köket når du ut till balkongen som ligger i ett lugnt och fritt läge mot föreningens innergård. I denna bostad finner du ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för allt från större matbord till soffgrupp och mediamöblemang. Denna bostad har även två väl tilltagna sovrum samt ett mindre rum som går att disponera efter behag.

Läget i Söderberga är optimalt med många fördelar. Här bor du i ett lugnt och mycket trevligt område med närhet till goda kommunikationer, mataffär, natur, fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor, bland annat finns Beckombergaskolan. Goda kommunikationer i form av bussar till Vällingby och Råcksta. Du kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 10 minuter alternativt gå ut till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholm City. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea
86 kvm
Avgift
6 023 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-10-19

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2021-10-19. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.