Söderberga Allé 44

Söderberga Allé 44


Bromma / Beckomberga— Bromma— Stockholm

Söderberga Allé 44Bromma / Beckomberga— Bromma— Stockholm

Renoverad & välplanerad 4 rok med inglasad balkong!

Hjärtligt välkomna till denna generösa och renoverade 4 rok med alla rätt! Bostaden som präglas av generösa sällskapsytor bjuder på ett lättmöblerat vardagsrum, stilfullt kök med plats för rejält matbord för den stora familjen, tre väl tilltagna sovrum, två badrum varav ett utrustat med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare, rymlig hall med praktiskt klinkergolv samt inglasad balkong som förlänger de sociala ytorna ytterligare och som vetter mot den trevliga och lummiga innergården. Golv i ekparkett och ljusa ytskikt genomgående för lägenheten. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron!

Området erbjuder närhet till flera förskolor och skolor, och bara en kort promenad bort ligger en välsorterad ICA-butik med generösa öppettider. Inom gångavstånd finns även flera populära restauranger och caféer, inklusive den välrenommerade "Bromma Bistro", som är känt för sin förstklassiga mat.

För en bekväm vardag erbjuds goda kommunikationer med en busshållplats bara 150 meter från dörren, som tar dig till Brommaplan på ca 6 minuter. Dessutom finns det bussförbindelser mot Vällingby Centrum och tunnelbanans gröna linje är endast 15 minuters promenad bort. Området har även närhet till grönområden med trevliga promenadstråk och till Mälaren, vilket ger möjlighet till avkopplande naturupplevelser.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad i Beckomberga inte bara en stilfull och praktisk boendemiljö utan också närhet till allt från skolor och mataffärer till grönskande promenadstråk och kommunikationer. En harmonisk plats där boende kan njuta av det bästa av både stadsliv och natur.


Boarea
99 kvm
Avgift
7 674 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Sundbyberg

Denna lägenhet på Söderberga Allé såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Söderberga Allé.

Boka värdering
Hevrê Yildiz
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad